Robotmaaier

Voor een mooi gazon moet het gras vaak gemaaid worden, dat maaien is een tijdrovende klus. Gelukkig is daar een oplossing voor: de robotmaaier. Om je gazon er strak bij te laten liggen, moet er regelmatig gemaaid worden. Dit wordt niet altijd als het leukste klusje ervaren. Met een robotmaaier hoef je deze klus niet meer te doen. Je gazon wordt gemaaid en je hebt er geen omkijken naar.

Honda robotmaaier

Honda robotmaaier
Bij Honda brengen wij graag plezier naar onze consument door producten te ontwikkelen die het dagelijkse leven makkelijker maken en de wereld een stukje beter. Zoals superdunne zonnepanelen, airbags op motorfietsen, robots als Asimo die, in de toekomst, de minder validen een helpende hand kunnen bieden. Of zoals Miimo die uw gazon kan maaien zodat u dat niet hoeft te doen. Daarom blijven wij continu onderzoeken, testen en ontwikkelen. Daarom ook ziet u zo vaak dat oudere Honda producten nog steeds in gebruik zijn. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dit feit wordt ondersteund door de meest uitgebreide garantie die er te vinden is.

Meer informatie over de Honda robotmaaiers

Viking robotmaaier

Viking robotmaaier
Robotmaaiers zorgen ervoor dat uw gazon altijd prachtig onderhouden is. Zo’n grasmachine robot maait namelijk zelfstandig, omzeilt hindernissen en overwint hellingen. En u hoeft uw grasmaai robot niet eens zelf op te laden: robot maaiers doen dat immers gewoon automatisch uit eigen beweging. Maairobots zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Met een robot maaier hebt u meer tijd om ontspannen van uw tuin te genieten. De MI 632 en MI 632 P zijn een volledig nieuwe generatie robot mowers die perfect zelfstandig werken en u het werk uit handen nemen. Wanneer dat nodig is, keren ze namelijk zelf naar het laadstation terug. Hun werkritme is eenvoudig te programmeren. Zo’n robomow vermaalt het maaisel fijn zodat de voedingsstoffen weer in de grond terechtkomen. Het resultaat: u geniet van een gazon dat er steeds even mooi uitziet, en u hebt meer tijd voor uw gezin en hobby’s. Op deze site vindt u informatie over de iMow grasmaaier robots, en een vergelijking van deze robotmaaiers.

Meer informatie over de Viking robotmaaiers

Ambrogio robotmaaier

Ambrogio robotmaaier
Samen met een juiste aanleg en goede installatie krijgt u een perfect gazon zonder overbodige tijdsinvestering. Uw gazon wordt voller, groener, kan met minder bemesting toe en is altijd keurig verzorgd. U kunt zonder zorgen een flinke periode uw kostbare tijd aan andere leuke dingen besteden want Ambrogio zorgt voor uw gazon. Ambrogio heeft voor elk gazon van klein tot de afmeting van meerdere voetbalvelden de juiste maaier.  Met Ambrogio maait u uw gazon goedkoper en duurzamer dan met een benzine-maaier.

Wilt u meer informatie over de robotmaaiers?

Neem gerust contact met ons op:

Tuin & Park | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
tuinpark@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Compacte wielladers winnen aan populariteit

Compacte wielladers winnen aan populariteit
21-03-2018


Vacature Magazijn medewerker

Vacature Magazijn medewerker
14-03-2018

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80

 

Postadres:

Postbus 130

7240 AC Lochem

Email: info@almatlaren.nl