Almat Laren » Algemeen » Sponsoring

Een veelzijdig bedrijf gevestigd in het Gelderse Laren. Wij bieden u een ruim programma aan producten en diensten op het gebied van industrie, groentechniek, landbouw en verhuur.

Sponsoring

Almat Laren is maatschappelijk betrokken en ondersteunt diverse jaarlijkse projecten, evenementen en  verenigingen.

Wij hebben drie grote pijlers die wij jaarlijks sponsoren:

Tractorpulling team Trackpointer Blue Thunder.
Almat is sinds 2009 sponsor van Tractorpulling team Trackpointer Blue Thunder. Tractor Pulling is een sport die is overgewaaid uit Amerika. Met een tractor wordt een zware slede over een zo groot mogelijke afstand gesleept. Wedstrijden worden zowel binnen als buiten gehouden.
Deze sport brengt ons ook in contact met een interessante doelgroep en daarnaast werken onder andere de teameigenaren Jeroen Jacobs en Derk Willems en monteur Arjan Haytink alledrie bij Almat Laren.

Meer informatie over de Trackpointer Blue Thunder.

HAMOVE wegraces
Ieder jaar organiseert de Hengelose Hamove de wegraces. Op het circuit de Varsselring rijden een aantal van Europa’s beste road racers en de top van Nederland en België mee voor het IRRC kampioenschap. Naast het racen om is er ook genoeg te doen op of naast het circuit. Er zijn activiteiten voor kinderen, live muziek, paramotor demo, mogelijkheid om een toertocht te rijden en er is gezelligheid in de verschillende cafeetjes langs te baan.  Een groot evenement waar jaarlijks duizenden mensen vanuit heel Nederland naar toe gaan. Ook deze sport brengt ons ook in contact met een interessante doelgroep en daarnaast werkt voorzitter Fred Versteege bij Almat.

Meer informatie over de Hamove

Mecha Tractor Pulling Lochem
Ieder jaar op de eerste zaterdag in augustus gebeurt er tussen Barchem en Lochem iets unieks! Dan organiseert de Stichting Tractor Pulling Lochem (STPL) de jaarlijkse Mecha Tractor Pulling Lochem. Dit evenement biedt topsport op 2 wedstrijdbanen en entertainment voor het hele gezin… en dat al ruim 30 jaar! Jaarlijks verwelkomt Mecha Tractor Pulling Lochem vele duizenden bezoekers, worden er opnames gemaakt voor het RTL7 programma Truck- & Tractorpulling en besteden regionale en landelijke media aandacht aan dit topevenement. Almat Laren is samen met Mechatrac en Hoftijzer Lochem hoofdsponsor van dit evenement. Ook dit evenement brengt ons in contact met een interessante doelgroep en leeft onder onze klantenkring enorm.

Meer informatie over de Mecha Tractor Pulling Lochem

image
image

Almat nieuws

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers
29-06-2020


2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?

2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?
17-06-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80