Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen.

Ambrogio

Zucchetti Centro Sistemi SpA, opgericht in 1985 door Fabrizio Bernini, ontstaat als softwarebedrijf voor bedrijven en begint bijna onmiddellijk zijn werkzaamheden te differentiëren door speciale programma's te ontwikkelen voor transfusiecentra voor Menarini.
In 2000 treedt dit bedrijf toe tot de groep Zucchetti, maar blijft toch haar software autonoom beheren.
Tijdens hetzelfde jaar wordt de wereld van de robotica ontdekt met de robot grasmaaier.

In 2002 ontstaat de Robotics Division met de realisering van Orazio (robot stofzuiger) en van het prototype van een mobiel platform met 4 aandrijfwielen, die om zichzelf en onafhankelijk kunnen draaien.
In 2005 ontstaat op officiële wijze het Laboratorium van de Ideeën, aanvankelijk met externe medewerkers, maar kort nadien met gekwalificeerd personeel dat de ontwerpen autonoom ontwikkelt in alle gebieden: software, elektronica e mechanica.

In 2008 ontstaan de eerste robot grasmaaiers voorzien van gepatenteerde ZGS grassensoren, die in staat zijn om het grasveld te herkennen. Het product kan onmiddellijk gebruikt worden door de koper en hoeft dus niet geïnstalleerd te worden.
Dankzij deze technologie werd voor dit product de internationale prijs GAFA 2008 (Keulen - Duitsland) toegekend als meest technologische robot van de expositie.

In 2010 wordt door de Presidenza del Consiglio dei Ministri de ‘Premio dei Premi’ gewonnen, een premie die wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden voor een innovatie aan 360° van processen, producten en diensten, evenals de premie ‘Premio Imprese x Innovazione 2010’, georganiseerd door Confindustria in samenwerking met de Associazione Premio Qualità Italia.

In 2011 worden de eerste robots voor grote oppervlakken gerealiseerd, voorzien van een geëvolueerde technologie en elektronica, die vooral zullen geapprecieerd worden omwille van de aanzienlijke tijdsbesparing.

Bekijk de Ambrogio Robotmaaier hier.

image

Almat nieuws

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers
29-06-2020


2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?

2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?
17-06-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80