Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen.

DelMorino

Del Morino S.r.l. werd in 1875 opgericht door Arcangelo Del Morino in Caprese Michelangelo, de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar.
Al meer dan 130 jaar, levert Del Morino hoge kwaliteit land- en tuinbouw werktuigen. Het bedrijf onderzoekt en ontwikkelt nieuwe producten door middel van ontwikkelingsprojecten . Kwaliteit door innovatie is het principe van het bedrijf. De systematische zoektocht van innovatie en verbeteringen, die verenigbaar zijn met het milieu, heeft bewezen een goede strategie te zijn.

Wij kunnen aan u leveren:


De vier basisprincipes van Del Morino

  • Producten en diensten leveren die de wensen van de klanten voldoen daarnaast hun vertrouwen winnen en enthousiaste stimuleren.
  • Belemmeringen voor creativiteit te elimineren, het vrijmaken van onze natuurlijke vermogen om intelligente oplossingen te vinden en om te komen met innovatieve ideeën
  • Samen met onze medewerkers en klanten nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen en nieuwe producten ontwikkelen en versterken.
  • Garanderen dat elke input van onze klanten, zal worden behandeld met de grootst mogelijke zorg en aandacht
image
image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80