Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen.

Trilo

Trilo ontwikkelt en produceert multifunctionele zuigwagens, units en blowers. Het is een gewaardeerd en toonaangevend merk op de Europese markt.

Trilo biedt professionele en tijdsbesparende oplossingen voor een veelvoud aan taken zoals het ruimen van gras, heggensnoeisel, herfstblad, recreatieafval en zwerfvuil of het in een werkgang verticuteren of maaien en opzuigen van gras.

Een economische oplossing door- dat veel functies gecombineert worden een enkel werktuig, waarvan de uitstekende werking en lange levensduur zich al jarenlang heeft bewezen.

Trilo machines vinden hun weg over de hele wereld via een dealernetwerk in meer dan 25 landen.

Zowel onze binnen- als buitenlandse klanten kunnen dankzij ons dealernetwerk ondersteund door een vakkundige serviceafdeling en snelle onderdelenvoorziening van Trilo verzekerd zijn van een uitstekende nazorg.

Trilo machines worden met succes toegepast in zeer uiteenlopende vakgebieden in de groene sector.

Bekijk hier het assortiment Trilo zuigwagens welke wij u kunnen aanbieden.

image

Almat nieuws

Almat - NORCAR dealerschap

Almat - NORCAR dealerschap
25-11-2020


Recente afleveringen bij onder andere Musch Grondwerken

Recente afleveringen bij onder andere Musch Grondwerken
08-11-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80