Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen.

TS

Als resultaat van de fusie van twee grote spelers op de markt van de professionele hakselaars: Saelen Industrie en Tunnissen kan het nieuwe merk TS INDUSTRIE™ bogen op meer dan 130 jaar ervaring en passie en meer dan 10.000 verkochte hakselaars. TS Industrie™ bekleedt zo een leiderspositie op de Europese professionele markt van mobiele hakselaars.

TS Industrie™ ontwikkelt professionele toestellen om vele en veeleisende taken in alle veiligheid uit te voeren (goedkeuring in werkelijke bedrijfsomstandigheden, conform de veiligheidsnormen van de arbeidswetgeving). Alle TS Industrie™ hakselaars voldoen aan de MachineRichtlijn 2006/42/EG – toegepaste geharmoniseerde normen: EN 13525. De technologische vooruitgang die geïntegreerd is in de hakselaars van TS Industrie™ (minder geluidsoverlast, lagere uitstoot van cO2, gebruik van biologisch afbreekbare smeermiddelen, …) geeft blijk van het respect van TS Industrie™ voor de natuur en de mens.

Of u nu een oplossing zoekt voor het verwerken van plantenresten of het versnipperen van hout, TS Industrie biedt u de oplossing.

TS heeft verschillende series:
Multivegetation serie: geschikt voor het verwerken van planteresten, groenafval en takken.
Gardenline serie: een compacte serie houtvernsipperaars voor in de tuin
Wood serie: deze serie is uitermate geschikt voor het zwaardere werk. Met de woodserie kan je tot en met een diameter van 26 cm houtversnipperen.


image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80