Voor zowel particulieren als voor bedrijven kunnen wij u de juiste Groentechniek machine leveren. Tevens kunnen wij het onderhoud en eventuele reparatie van uw machine, in onze werkplaats of met behulp van de servicebus op locatie, verzorgen.

Waterkracht

Almat Laren heeft in december 2017 als eerste distributeur in Nederland een contract met Waterkracht getekend voor de distributie van chemievrije kokend heetwater onkruidmachines.Vanaf 2018 bedient Waterkracht onder de merknaam ‘Waterkracht WeedMaster’ de markt direct met een complete en innovatieve productlijn die volledig in huis ontwikkeld en geproduceerd wordt.

Onkruidbestrijding
De professionele kokend heetwater onkruidbestrijders van Waterkracht. Een milieuvriendelijke en optimale methode voor het bestrijden van onkruid op verhardingen en half-verhardingen. Deze methode is uitermate effectief, duurzaam en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Verbod op chemische onkruidbestrijding
Sinds maart 2016 is er een verbod op chemische bestrijdingsmiddelen door professionele gebruikers op verhardingen. Het doel van deze maatregel is de waterkwaliteit te verbeteren en de menselijke gezondheid te beschermen. Het verbod geldt momenteel alleen voor verhardingen maar het plan is om dit in de nabije toekomst uit te breiden naar niet-verhardingen. Waterkracht heeft het beste alternatief gevonden voor chemische onkruidbestrijding, namelijk onkruid bestrijden met de gepatenteerde kokend heetwater techniek.

Milieuvriendelijk
Door uitsluitend met schoon kokend heetwater van exact 98°C het onkruid te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft deze af. Dit besproeien gebeurd met een lage uitstoomdruk (1,5 bar). Dit maakt de onkruidbestrijdingsmachines van Waterkracht geschikt voor alle verharde- en halfverharde oppervlakken. Een bijkomend voordeel is geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater, waardoor er tot aan de gevel schadevrij gewerkt kan worden zonder deze te vervuilen.

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
Water heeft een veel hogere warmtegeleiding (ca. 25x) dan stoom of hete lucht. Door slecht 3 á 4 keer per seizoen het oppervlak te behandelen realiseert u het meest efficiënte resultaat tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding. 

Kokend Heetwater Techniek t.o.v. conventionele methoden
Onderzoek heeft uitgewezen dat de kokend heetwater techniek de meest effectieve alternatieve methode voor onkruidbestrijding is. Deze methode heeft slechts vier behandelingen per jaar nodig en geeft hierbij het beste resultaat.

Voor meer informatie over het aanbod in machines, bekijk deze op onze productpagina. 

image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80