Almat Laren » Groentechniek » (Compact)tractoren

(Compact)tractoren

Kioti UTV-serie 4x4 Transporter

Kioti UTV-serie 4x4 Transporter
Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron UTV. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron UTV is dé transporter van een nieuwe generatie. Hij combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk.
Geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. De Kioti Mechron UTV levert ultieme 4x4 prestaties op elke ondergrond. Dankzij de onafhankelijke wielophanging en brede wielbasis, levert hij een ongelooflijke stabiliteit voor een soepele rit over het ruwste terrein. En in scherpe bochten? De kleine draaicirkel en stabilisators garanderen u vloeiende bochten.

Kioti PX-serie Tractor

Kioti PX-serie Tractor

De Kioti PX- serie is dé meest zware tractor uit de Kioti familie. Een handzame robuuste tractor met standaard een 16v/16a versnellingsbak. Ook is deze machine voorzien van de welbekende hydraulische omkeer shuttle. Een volwaardige landbouw tractor met een Turbo Diesel motor die maar lieft 90pk levert, tevens beschikbaar in 100 of 110pk. Electrisch inschakelbare aftakas met 2 verschillende aftakas toerentallen. Een hefvermogen van 3400kg maakt deze machine breed inzetbaar. Moderne fabriekscabine met al de benodigde opties als airco, wis/was en getint glas! Ook hydraulisch voorbereid voor eventueel een voorlader. De wendbaarheid en draaicirkel wordt als zeer positief ervaren bij deze Kioti PX9010PC.

Kioti DK-serie Smalspoor Tractor

Kioti DK-serie Smalspoor Tractor

Nieuwe serie smalspoor tractoren, leverbaar in 45, 50 of 55pk.  Enkele kenmerken van de DK Serie:  Vlakke vloer 16x16 versnellingen met kruipbak - hydraulische omkeer - volledige Kioti Eco diesel motor welke voldoet aan de laatste Stage 3B milieu eisen (vanaf 55pk) - modern en krachtig uiterlijk en leverbaar in een brede en smalle uitvoering.

 

Kioti RX-serie Compacttractor

Kioti RX-serie Compacttractor
De Kioti RX serie is een nieuw concept compact tractor van de grotere serie compact tractoren vanaf 60pk. Deze nieuwe serie is te verkrijgen met een 24 versnellingen omkeerbak. 24 versnellingen vooruit, 24 versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit - achteruit) Sterk en wendbaar. Moderne ruime cabine, ruime instap en zoals gewend standaard met airco. Een sterke Kioti turbo motor met een hoog koppel. Ook qua zuinigheid is deze tractor zeer aan te bevelen. Dit speelt een grote rol in dit segment tractoren. Een ruim zicht vanaf de bestuurders stoel voorzien van een digitaal dashboard waarvan ook het aftakas toerental afleesbaar is. Deze machines worden breed ingezet in tal van voorkomende werkzaamheden. Deze tractor haalt een topsnelheid van 40km/h.

Kioti CK-serie Compacttractor

Kioti CK-serie Compacttractor

Een revolutionaire combinatie van compactheid en kracht! Deze compacte krachtpatser levert maar liefst 28pk. Een sterke machine met een groot hydraulisch vermogen van maar liefst 43L/min. (ideaal voor voorlader werk of hydraulische werktuigen). Voorzien van een compleet nieuwe geluidsarme motor, voorzien van de nieuwst geldende emissie eisen en zuinig in gebruik. Met een eigen gewicht van net 1 ton maakt dat de machine breed inzetbaar is. Zowel handgeschakeld als met een hydrostatische transmissie leverbaar.

Kioti CS2610 Sub-compacttractor

Kioti CS2610 Sub-compacttractor

Met een vermogen van maar liefst 26pk is dit de sterkste sub-compact Tractoren in zijn klasse! Een nieuw tractor type in de Kioti stal. Veelzijdige machine voor maaien of laden, te mulchen of graven. 3 cilinder dieselmotor, groot vermogen met een laag brandstofverbruik.

De Kioti CS2610 heeft een hoge bodemvrijheid, waardoor er een maximale inzetbaarheid ontstaat. Een laag eigenvermogen met een hoog hefvermogen.

Op zoek naar een Kioti tractor?

Neem gerust contact met mij op:

Wilco Steunebrink
Mob. 06 - 30 61 86 89
w.steunebrink@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround
15-07-2021


Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80