Bladblazers

Bladblazers van STIHL laten niet alleen bij openbare massabijeenkomsten een schone indruk achter. Ook waar grote percelen moeten worden bevrijd van blad of gemaaid gras leveren zij grootse prestaties. Evenals de STIHL zuighakselaars, die gras en bladeren opzuigen en het materiaal fijn hakselen.

Stihl benzinebladblazers

Stihl benzinebladblazers

Met de sterke schoonmakers van STIHL behoort het tijdrovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden. Afhankelijk van het toepassingsgebied bijv. grondstuk, wandelweg, parkeerplaats, … heeft de gebruiker de keuze uit STIHL apparaten uit verschillende vermogensklasses.

Bekijk alle Stihl Benzinebladblazers

Stihl Elektrische bladblazers

Stihl Elektrische bladblazers

Bladeren, gemaaid gras of afval - met de sterke elektrische bladblazers van STIHL reinigt u moeiteloos alle vlaktes, paden en borders op uw terrein. Onze lichtgewichten zijn eenvoudig te bedienen en overtuigen door hun blaaskracht en sterke luchtdoorzet. De STIHL elektrische bladblazers zorgen, stil maar krachtig, voor een frisse wind rondom het huis.

Bekijk meer Still Elektrische bladblazers

Stihl Accubladblazers

Stihl Accubladblazers

Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en kabels: voor iedereen die ook zijn buren graag ter vriend wil houden, heeft STIHL een krachtige bladblazer op accu in de 36 V categorie ontwikkeld. Mobiel, geruisloos, krachtig en speciaal bedoeld voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Met sterke 160 Wh lithium-ion-accu en krachtige EC-motor. Veegt schoon met een druk op de knop.

Bekijk meer Stihl accubladblazers

Stihl Ruggedragen bladblazers

Stihl Ruggedragen bladblazers
Bij het onderhoud van grote privé-percelen of openbare parken zijn de ruggedragen professionele bladblazers van STIHL onontbeerlijk. Op de krachtige luchtstroom hebben bladeren, afgemaaid gras of snoeiafval geen antwoord. Zelfs papieren bekers en blikjes worden hiermee efficiënt op een hoop geveegd. De BR 500, BR 550 en BR 600 met innovatieve 4-MIX-motor zijn bijzonder stil, licht en effectief.

Bekijk meer Stihl Ruggedragen bladblazers

Stihl Benzinezuighakselaars

Stihl Benzinezuighakselaars

De zuighakselaars van STIHL verslinden heel wat bladeren, maai- en snoeiafval en hakselen tegelijkertijd dit biomateriaal kort en klein. Daardoor wordt het biomateriaal tot 10% van zijn oorspronkelijke volume gereduceerd en kan het onmiddellijk als compost- of mulchmateriaal worden gebruikt. Maar dat is nog niet alles : met de standaard toebehoren kan de zuighakselaar worden omgetoverd tot een krachtige bladblazer.

Bekijk meer Stihl Benzinezuighakselaars

Stihl elektrische zuighakselaars

Stihl elektrische zuighakselaars
De STIHL elektrische zuighakselaars zijn optimaal voor het reinigen van oppervlaktes vlakbij huis.Bladeren en ander licht afval kunnen snel en eenvoudig opgezogen worden. De STIHL elektrische zuighakselaars kunnen ook als blaasapparaat ingezet worden. De SHE 71 reduceert consequent het lawaai. De SHE 81 overtuigt door een sterke zuigkracht.

Bekijk meer STIHL elektrische zuighakselaars
Op zoek naar een Stihl bladblazer

Neem gerust contact met ons op:

Groentechniek | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
groentechniek@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80