Bos- en kantenmaaier

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de motormaaier niet bij kan, zijn de motorzeisen, bosmaaiers en lantenmaaiers van STIHL in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend : van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Verschillende vermogensklassen vergemakkelijken de keuze van de machine, afhankelijk van de toepassing ervan. Almat geeft u graag advies.

Stihl bos- en kantenmaaiers toebehoren

Stihl bos- en kantenmaaiers toebehoren
Toebehoren die het werk vergemakkelijken en de bescherming optimaliseren.

Meer informatie over Stihl bos- en kantenmaaiers toebehoren

Stihl ruggedragen motorzeisen

Stihl ruggedragen motorzeisen
Steile taluds, begroeide hellingen, smalle greppels, wijnbergen en fruitplantages - hier voelen de ruggedragen motorzeisen van STIHL zich pas echt thuis. De flexibele verbinding tussen de motor en de maaiboom kost bij het maaien weinig moeite, zelfs hellingopwaarts.

Meer informatie over Stihl ruggedragen motorzeisen

Stihl bosmaaiers

Stihl bosmaaiers
Wegranden, glooiingen, aanplantingen - daar waar professionals hardnekkig gras en wild struikgewas moeten temmen, ligt het territorium van de robuuste, krachtige STIHL bosmaaiers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën en uitvoeringen en maken komaf met wildgroei. Ze maaien snel en efficiënt. Omdat ze zijn uitgerust met een ergonomisch maaistuur en een doeltreffend STIHL antivibratiesysteem, kunnen deze machines bovendien comfortabel en langdurig worden gehanteerd.

Meer informatie over Stihl bosmaaiers

Stihl accukantenmaaiers

Stihl accukantenmaaiers
De STIHL accukantenmaaiers van de 36-V-klasse: een mobiele, geruisloze en krachtige manier om gras onder controle te houden. Deze accumotorapparaten leveren indrukwekkende prestaties dankzij de lithium-ion-accu met hoge levensduur en de elektronisch aangestuurde elektrische motor (EC) zonder borstels. Het zijn ideale machines voor alle toepassingen waarbij lawaai en uitlaatgassen niet gewenst zijn: thuis, gemeentelijke plantsoendiensten, in de nabijheid van ziekenhuizen, begraafplaatsen en kinderdagverblijven.

Meer informatie over Stihl accu kantenmaaiers

Stihl elektrische kantenmaaiers

Stihl elektrische kantenmaaiers
Met de elektrische kantenmaaiers kunt u zich reeds op het volgende weekend in de tuin verheugen. U was immers nog nooit zo snel klaar met de delicate werkzaamheden aan bloemperken en gazonkanten: de stekker insteken, de kabel aanbrengen en het woekerende groen te lijf gaan. Het grote vermogen en de robuuste draadmaaikoppen zorgen daarbij voor een zuiver resultaat.

Meer informatie over Stihl elektrische kantenmaaiers

Stihl benzinemotorzeisen voor het maaien van gazons

Stihl benzinemotorzeisen voor het maaien van gazons
Hobbytuiniers let op! Onze krachtige basismachines zijn uitstekend geschikt om kleine gazons te maaien en gazonkanten te trimmen - ook als er weinig bewegingsruimte is. Ze zijn naar keuze verkrijgbaar met een gebogen of een rechte steel en kunnen bovendien heel makkelijk worden gestart.

Meer informatie over Stihl benzinemotorzeisen voor het maaien van gazons

Stihl benzinemotorzeisen om te maaien rond het huis en in de tuin

Stihl benzinemotorzeisen om te maaien rond het huis en in de tuin
U wilt met uw motorzeis ook op grotere oppervlakken efficiënt werken? Dan zijn de krachtige STIHL motorzeisen voor het maaien rond het huis en in de tuin uw beste keuze. De apparaten zijn afhankelijk van het karwei met verschillende snijgereedschappen voor het maaien en trimmen te gebruiken.

Meer informatie over Stihl benzinemotorzeisen om te maaien rond het huis en in de tuin

Stihl benzinemotorzeisen voor het beheer van grasvelden en landschappen

Stihl benzinemotorzeisen voor het beheer van grasvelden en landschappen
Het maaien van grote grasvelden, het verwijderen van onkruid en het snoeien van bomen - met de STIHL motorzeisen voor het beheer van grasvelden en landschappen biedt u deze uitdagingen probleemloos het hoofd. De robuuste machines verwijderen doeltreffend hardnekkig gras en onkruid, sterk kreupelhout en struikgewas.

Meer informatie over Stihl benzinemotorzeisen voor het beheer van grasvelden en landschappen
Op zoek naar een bos- en/of kantenmaaier?

Neem gerust contact met ons op:

Groentechniek | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
groentechniek@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround
15-07-2021


Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80