Heggenschaar

STIHL heggenscharen, heggensnoeiers en hoogsnoeiers zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. STIHL heggenscharen zijn speciaal ontworpen voor het park-en landschaponderhoud en grote privéterreinen. De STIHL heggensnoeiers zijn door hun grote reikwijdte de ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen. Met de STIHL hoogsnoeiers kunt u vanaf de grond gemakkelijk en veilig takken zagen. De nieuwe STIHL elektrische heggenscharen en -snoeiers voor gebruik rond het huis overtuigen door een optimaal vermogen, weinig lawaai en zonder schadelijke uitstoot.

Stihl accuheggenscharen

Stihl accuheggenscharen
Aantrekkelijke nieuwigheden voor professionals en veeleisende privégebruikers. Vanaf nu biedt STIHL ook heggenscharen met een accu aan. De nieuwe krachtpakketten HSA 65 en HSA 85 voldoen op het vlak van snoeiresultaten en arbeidscomfort aan professionele vereisten. Op en top STIHL. En het allerbeste: zonder brandstof en zonder de buren te storen. Want de geruisloze heggenscharen zijn optimaal geschikt voor de inzet in geluidsgevoelige gebieden.

Bekijk meer over Stihl accuheggenscharen

Stihl accuheggensnoeiers

Stihl accuheggensnoeiers
Met zijn tweezijdig geslepen messen en individuele instelling van de snoeihoek zorgt de HLA 65 voor korte werktijden bij het snoeien van hoge of brede hagen. Dankzij de optimale gewichtsverdeling ligt het apparaat goed in de hand. De krachtige lithium-ion technologie en de moderne EC motor geven langere looptijden en uitstekende prestaties – eenvoudig werken in alle comfort .

Bekijk meer over Stihl accuheggensnoeiers

Stihl benzineheggenscharen

Stihl benzineheggenscharen
De krachtige STIHL heggenscharen zijn ideale helpers op grote oppervlakken en in het park- en landschapsonderhoud. De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid en zijn door hun hoge vermogenreserves uitermate geschikt voor het snoeien van verhoute heggen.

Bekijk meer over Stihl benzineheggenscharen

Stihl benzineheggensnoeiers

Stihl benzineheggensnoeiers
De STIHL benzineheggensnoeiers bestaan in feite uit een mes van een heggenschaar gemonteerd op een steel van een STIHL bosmaaier. Zij worden vooral gebruikt voor het snoeien van bijzonder hoge en brede heggen. Een draaggordel zorgt voor krachtensparend werken.

Bekijk meer over Stihl benzineheggensnoeiers

Stihl elektrische heggensnoeiers

Stihl elektrische heggensnoeiers
De nieuwe STIHL elektrische heggensnoeiers zijn specialisten in het onderhoud van brede, lange of hoge heggen in de buurt. Bovenkanten van heggen boven kophoogte zijn tijdbesparend en moeiteloos te snoeien. De keuze uit twee steellengtes maken ladders of steigers overbodig. De STIHL elektrische heggensnoeiers zijn ook zeer geschikt voor het onderhoud van bodembedekkers en struikgewas.

Bekijk meer over Stihl elektrische heggensnoeiers

Stihl elektrische heggenschaar

Stihl elektrische heggenschaar
De STIHL elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid. De lichte modellen zijn optimaal geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken. Met het krachtige topmodel STIHL HSE 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Bekijk meer over Stihl elektrische heggenschaar

Stihl Hoogsnoeiers

Stihl Hoogsnoeiers
Met de STIHL hoogsnoeiers wordt de verzorging van fruitbomen en het uitdunnen van struikgewas comfortabeler en veiliger. Want de “motorzaag met steel” maakt het zagen van takken vanaf de grond mogelijk. De modellen met telescoopsteel zagen takken door tot op een hoogte van ca. 5 m. De elektrische hoogsnoeier HTE 60 komt vooral tot zijn recht rondom het huis en op plaatsen waar geluid als zeer hinderlijk wordt ervaren.

Bekijk meer over Stihl hoogsnoeiers
Op zoek naar een heggenschaar?

Neem gerust contact met ons op:

Groentechniek | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
groentechniek@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80