Motorzagen

Sinds meer dan 85 jaar geeft STIHL de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige kwaliteit hebben de STIHL motorzagen tot het best verkopende motorzaagmerk gemaakt. STIHL motorzagen zijn er voor de meest uiteenlopende eisen : van de compacte hobbyzaag tot de berensterke profizaag met een vermogensspectrum van 1,2 tot 6,4 kW (1,6 tot 8,7 PK).

Stihl benzinemotorzagen voor het onderhoud van percelen

Stihl benzinemotorzagen voor het onderhoud van percelen
Onze lichte motorzagen zijn optimaal geschikt voor het onderhoud van percelen, voor het effectief zagen van haardhout, voor het in vorm houden van bomen of voor het uitdunnen van het bos. Zoals alle STIHL motorzagen combineren zij een hoog vermogen met een optimale gebruiksvriendelijkheid en bepalen de standaard voor wat betreft het comfort. De lichte motorzagen van STIHL zijn leverbaar als basisversies, deels ook met katalysator (D) of als comfortmodel (C), bijv. met kettingsnelspanner (B) en ErgoStart (E) voor gemakkelijk, schokvrij starten.

Bekijk meer Stihl benzinemotorzagen voor het onderhoud van percelen

Stihl benzinemotorzagen voor de land- en tuinbouw

Stihl benzinemotorzagen voor de land- en tuinbouw
Bouwen met hout, het zagen van haardhout, kappen van dunne stammen of onderhoud van fruitbomen – in de land-, tuinbouw of het landschapsonderhoud zijn er vele taken die effectief alleen met een hoogwaardige motorzaag kunnen worden uitgevoerd. Deze STIHL motorzagen zijn er als basisversie, met innovatief intelligent motormanagement (I) en deels ook als confortmodellen (C), bv. met kettingsnelspanner (B) of QuickStop Super (Q).

Bekijk meer Stihl benzinemotorzagen voor de land- en tuinbouw

Stihl Benzinemotorzagen voor de bosbouw

Stihl Benzinemotorzagen voor de bosbouw
In de bosbouw behoren STIHL motorzagen sinds lange tijd tot de onontbeerlijke helpers. De STIHL motorzagen in de vermogensklasse tot 3,4 kW bieden robuuste techniek die geen gram teveel weegt. Onze topzagen voor extreme belastingen van 4,0 kW tot aan de imposante 6,4 kW overtuigen door kracht en comfort. Deze STIHL motorzagen zijn er als basisversie, deels ook met katalysator (D), handgreepverwarming (W) of carburateur-verwarming (V). De geselecteerde modellen zijn er als comfortversie (C), biv. met kettingsnelspanner (B) of met QuickStop Super (Q).

Bekijk meer Stihl Benzinemotorzagen voor de bosbouw

Stihl Benzinemotorzagen voor boomverzorging

Stihl Benzinemotorzagen voor boomverzorging
De handige motorzagen voor de boomverzorging speciale machines voor gekwalificeerde professionals. De motorzagen voor de boomverzorging zijn speciaal gemaakt voor werkzaamheden in de boom en moeten dan ook uitsluitend voor deze werkzaamheden worden gebruikt. Deze motorzagen zijn alleen bedoeld voor tot boomverzorging opgeleide gebruikers.

Bekijk meer Stihl Benzinemotorzagen voor boomverzorging

Stihl Carvingmotorzagen

Stihl Carvingmotorzagen
Carvingzaag met speciaal afgestemd STIHL antivibratiesysteem voor het exact geleiden en snijden met de motorzaag. Milieuvriendelijke en zuinige 2-MIX-motor, STIHL ElastoStart voor eenvoudig starten van de motorzaag, uitgerust met het nieuwe STIHL carvingzaagblad en 1/4"-RMS zaagketting voor nauwkeurig en veilig werken.

Bekijk meer over de Stihl Carvingmotorzaag

Stihl Reddingsmotorzagen

Stihl Reddingsmotorzagen
Krachtige 4,4kW met groot vermogen voor reddingstoepassingen en brandbestrijding. Met speciale ketting. De levensduur is aanzienlijk verlengd door de bepantsering van de slagvaste hardmetaalplaten. Zaagdieptebegrenzer met handvat. Tot 20% minder brandstofverbruik en tot 50% minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie.

Bekijk meer over de Stihl reddingsmotorzaag

Stihl Elektrische motorzagen

Stihl Elektrische motorzagen
De elektrische STIHL motorzagen bieden een hoog motorzaagcomfort. Stil, krachtig en uitlaatgasvrij zijn zij ook ideaal voor het gebruik in afgesloten ruimtes. Alle elektrische STIHL motorzagen zijn uitgerust met QuickStop Super (Q), het kettingremsysteem voor nog meer veiligheid. De geselecteerde modellen zijn leverbaar met kettingsnelspanner

Bekijk meer Still Elektrische motorzagen

Stihl Accumotorzagen

Stihl Accumotorzagen

Met de STIHL MSA 160 C-BQ komt vandaag de eerste motorzaag met accu van STIHL in de 36-V-klasse op de markt. Met een stevige en betrouwbare 160Wh lithium-ion accu voor max. 150 sneden in gekantrecht grenenhout . Met een zaagblad van 30 cm. En met de innovatieve, elektronisch geregelde, elektrische motor (EC) zonder koolborstels. Deze motor is zeer goed bestand tegen slijtage en heeft een opvallend uithoudingsvermogen.

Bekijk meer Stihl accumotorzagen

 

Stihl Hoogsnoeiers

Stihl Hoogsnoeiers
Veilig staan, hoog snijden - met de STIHL hoogsnoeier. Met max. vijf meter werkbereik kunt u zonder hefapparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. U spaart daarbij uw krachten dankzij onze draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup, en dus effectief helpen bij langer gebruik.

Bekijk meer Stihl hoogsnoeiers
Bent u op zoek naar een motorzaag?

Neem gerust contact met ons op:

Groentechniek | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
groentechniek@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80