Werkkleding

Actieve en passieve veiligheid gaan bij STIHL consequent hand in hand. Voor actieve veiligheid zorgen de modernste technieken en de hoge kwaliteit van onze motormachines. Extra passieve veiligheid biedt ons toebehorenprogramma. Dit zorgt voor een optimale aanvulling op de technische veiligheidskenmerken. De persoonlijke veiligheidsuitrusting van STIHL reduceert niet alleen de kans op letsel, maar voorkomt ook gezondheidsrisico's door klimaatinvloeden. Bij de STIHL veiligheidskleding wordt zeer veel waarde gehecht aan een hoog draagcomfort. Gedetailleerde vragen met betrekking tot het thema veiligheidsuitrusting worden graag door Almat beantwoord.

Stihl werkkleding voor professioneel en hobbygebruikers

Stihl werkkleding voor professioneel en hobbygebruikers
Op deze pagina presenteren wij u de functionele werk- en regenkleding voor de verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld onze hoogwaardige veiligheidskleding voor de publieke sector, onze bosmaaierveiligheidsbroek voor het werken met de motorzeis of onze speciale beenbeschermers met inzetstukken voorzien van snijprotectie voor iedereen die af en toe gebruikmaakt van de motorzaag. Daarnaast vindt u hier de kleding die bescherming biedt onder alle weersomstandigheden.

Meer informatie over Stihl werkkleding voor professioneel en hobbygebruikers

Stihl handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor-, hoofd- en gelaatsbescherming

Stihl handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor-, hoofd- en gelaatsbescherming
Bij het gebruik van motorapparaten worden vaak stenen, vuil, water of spanen weggeslingerd. Het is dan ook zeer belangrijk het hoofd en de handen op een adequate wijze te beschermen. Een effectieve hoofdbescherming bestaat uit een stabiele helmschaal, een gelaatsbeschermer en een gehoorbeschermer. Bij veel werkzaamheden, bijv. bij het maaien met de motorzeis, moet bovendien een veiligheidsbril worden gedragen. Als aanvulling adviseren wij u de speciale, op het werk afgestemde handschoenen.

Meer informatie over Stihl handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor-, hoofd- en gelaatsbescherming

Stihl werkkleding voor bosarbeiders

Stihl werkkleding voor bosarbeiders
STIHL kleding voor bosarbeiders wordt vervaardigd van hoogwaardige, gemakkelijk te onderhouden en prettig te dragen materialen die zich in de dagelijkse praktijk hebben bewezen. Ze zijn actief ademend, ongevoelig voor vuil, zeer slijtvast en aangenaam voor de huid. Bovendien is de STIHL kleding voor bosarbeiders met grote signaleringsvlakken en vele functionele details uitgerust. Afhankelijk van het gebruik en de klimatologische omstandigheden heeft STIHL verschillende productlijnen ontwikkeld. Een overzicht staat hieronder.

Meer informatie over Stihl werkkleding voor bosarbeiders

Stihl rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen

Stihl rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen
Goed schoeisel is bij het werken met motorapparaten de basis voor veilig werken. Met hun grove profielzolen zorgen de waterafstotende laarzen van STIHL voor een veilige stand. Alle modellen zijn voorzien van een robuuste stalen neus, die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen. Bij onze rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen zorgt de snijprotectie voor meer veiligheid bij het werken met de motorzaag.

Meer informatie over Stihl rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen
Wilt u meer informatie over werkkleding?

Neem gerust contact met ons op:

Groentechniek | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88
groentechniek@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround
15-07-2021


Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80