Binnen onze industrietak kunt u kiezen voor grondverzet en industrieel. Wij verkopen, verhuren, onderhouden en repareren een ruime keuze grondverzet- en industriële machines. Jeroen, Fred of Fons helpt u graag de juiste machine te kiezen.

Gehl

Zoals met alle andere producten van GEHL zijn de nieuwe shovels de meest geschikte oplossing voor diverse vervoers- en laadwerkzaamheden.

De hoge kwaliteit van de Gehl shovel waarborgt de lange levensduur en lage onderhoudskosten tijdens het gebruik. De krachtige dieselmotoren met geoptimaliseerde geluidsniveaus en het lage brandstofverbruik overtuigen zelfs tijdens zware beproevingen. Bij het ontwerp is er speciale aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de kniklader, dit is met name te zien aan het instrumentenpanel en het werkplatform. Het werkplatform is gemakkelijk te kantelen zodat er een snelle en gemakkelijke toegang is tot de motor en de belangrijkste componenten van de Gehl shovel. Als officiële dealer van Gehl leveren we deze producten graag omdat Gehll net als wij staan voor kwaliteit en service. Compleet ingericht op uw wensen leveren wij voor elke klus de beste shovel.

Gehl produceert een complete lijn shovels die profesioneel ingezet worden bij:
•    Groenvoorzieners
•    Industriële toepassingen
•    Landbouwers 

Bekijk hier ons aanbod Gehl Schrankladers

Bekijk hier ons aanbod Gehl Rupsladers

Bekijk hier ons aanbod Gehl Minishovels

image

Almat nieuws

GroenTechniek Holland

GroenTechniek Holland
28-08-2019


Reinigen zonnepanelen scheelt 3 tot 5%

Reinigen zonnepanelen scheelt 3 tot 5%
23-07-2019

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80