Binnen onze industrietak kunt u kiezen voor grondverzet en industrieel. Wij verkopen, verhuren, onderhouden en repareren een ruime keuze grondverzet- en industriële machines. Jeroen of Fons helpt u graag de juiste machine te kiezen.

Leasen

Voor de realisatie van uw ondernemersdoelstellingen moet u soms belangrijke investeringen doen. Om ervoor te zorgen dat deze investeringen geen aanslag doen op het werkkapitaal van uw onderneming is leasen wellicht een optie.

Steeds meer bedrijven kiezen voor leasen in plaats van kopen. Dit omdat lease vele voordelen biedt boven koop of financiering door middel van een (bank)krediet.

De belangrijkste voordelen van lease:
-- Liquiditeit van uw onderneming blijft gehandhaafd. Hierdoor blijft het werkkapitaal beschikbaar voor de kernactiviteiten van uw onderneming;
-- Duidelijk overzicht van de maandelijkse vaste financieringslasten gedurende de leaseperiode
-- Afhankelijk van de keuze van de leasevorm bestaat de mogelijkheid tot optimalisering van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek;
-- Maatwerk in lease. Financiering van de gehele aankoopprijs van het object, het opnemen van een slottermijn, een aanbetaling in de leaseconstructie of seizoenslease behoren tot de mogelijkheden.

Welke leasevorm biedt u het meeste voordeel?
Wij bieden oplossingen in vele soorten en maten. De twee hoofdvormen zijn financiële en operationele lease. Om te bepalen welke financiële oplossing bij u past heeft Almat een samenwerkingsverband met Mentoor Lease. Zij kunnen u begeleiden in het maken van de juiste keuze.  

image
image

Almat nieuws

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround

Vacature! Werkplaatsmonteur - Allround
15-07-2021


Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80