» » » Service & Onderhoud

Binnen onze industrietak kunt u kiezen voor grondverzet en industrieel. Wij verkopen, verhuren, onderhouden en repareren een ruime keuze grondverzet- en industriële machines. Jeroen of Fons helpt u graag de juiste machine te kiezen.

Service & Onderhoud

Wij staan garant voor de kwaliteit van de door ons geleverde producten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is periodiek onderhoud aan de door ons geleverde producten belangrijk. Zo wordt preventief, stilstand tot een minimum beperkt en zodoende gaat de machine langer mee. Onze service afdeling  kan u uitgebreid adviseren welke vorm van onderhoud het beste bij een bepaalde machine past. 

De verschillende vormen van onderhoud zijn;


•  Onderhoud op verzoek
Een probleem voorkomen is altijd beter dan er een oplossen. Daarom is het onderhoud aan uw machine essentieel. Voor reparatie, onderhoud en het keuren van uw machines hebben wij ervaren en geschoold personeel in dienst. Onze (service) monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en modern ingerichte servicebussen. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar om storingen aan uw machine te verhelpen.


•  Periodiek onderhoudscontract (POC)
Het periodiek onderhoudscontract van Almat (POC) is een doeltreffende manier om onverwachte stilstand en dure reparaties te voorkomen. Bij dit onderhoudscontract zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van uw machine(s) volgens een vooraf opgesteld schema. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat de machine(s) altijd aan alle veiligheidseisen voldoen. Voorrijkosten en arbeidsloon betreffende het onderhoud worden, in overleg, vooraf vastgelegd. Mochten wij tijdens het onderhoud concluderen dat er een reparatie moet worden uitgevoerd, dan nemen wij contact met u op. Het arbeidsloon en eventuele onderdelen worden apart in rekening gebracht, wederom weer in overleg.


•  All-in onderhoudscontract
Het all-in onderhoudscontract omvat alle aspecten van onderhoud, reparaties en keuringen. U bent u zeker van optimale machineprestatie(s). Onderhoudsintervallen worden naar aanleiding van het aantal draaiuren van uw machine bepaald. Vooraf worden alle kosten betreffende onderhoud, onderdelen en arbeidslijn in een overeenkomst vastgelegd.


•  All-in Flex onderhoudscontract
Door het plaatsen van een GPS systeem worden meldingen zoals intervallen van de onderhoudsbeurten, motordruk/ temperaturen en andere essentiële meldingen doorgegeven aan onze servicecoördinatie. Dit voorkomt onnodige onderhoudsbeurten en stilstand van de machine. Door het plaatsen van een start/stop systeem wordt er voorkomen dat de machine onnodige uren draait. Een contract dat afgestemd is op de daadwerkelijke draaiuren en onderhoudsbehoefte.

image
image

Almat nieuws

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Servicemonteur gezocht
15-07-2021


Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!

Collega Richard Enzerink fietst voor het goede doel!
28-04-2021

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80