Verreikers, shovels, (meeneem) heftrucks, reinigingstechnieken en voorzetapparatuur bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan machines geschikt voor de landbouw. Wij zijn officiële dealer van o.a. Manitou, Karcher, Gehl, Kubota en Adler.

Kubota

Kubota is al ruim een eeuw een toonaangevend merk op het gebied van onder andere grondverzetmachines. Almat Laren is al jarenlang dealer.

Kubota is opgericht in 1890 in Japan door Gonshiro Kubota. Bij de werkwijze van zijn grootouders stonden tomeloze passie, jarenlang vakmanschap en subliem onderhoud centraal. Gonshiro Kubota heeft deze ingrediënten gebruikt en ze versterkt met innovatie. Dit door onder andere de ontwikkeling van pijpleiding- en afvoersystemen, waterbehandelings- en controlesystemen, dieselmotoren, land- en tuinbouwmachines en bouwmachines (minigravers en wielladers). Zijn passie gedreven door traditie en duurzaamheid heeft hem succesvol gemaakt.

Kubota is een stevig merk waar de traditionele pijlers nog altijd zichtbaar zijn: kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

U kunt bij Almat terecht voor:

 

image

Almat nieuws

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager
24-09-2020


Vernieuwde hydrauliekruimte

Vernieuwde hydrauliekruimte
05-08-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80