Almat Laren » Landbouw » Dienstverlening » Antidiefstal

Verreikers, shovels, (meeneem) heftrucks, reinigingstechnieken en voorzetapparatuur bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan machines geschikt voor de landbouw. Wij zijn officiële dealer van o.a. Manitou, Karcher, Gehl, Kubota en Adler.

Antidiefstal

U moet er toch niet aan denken dat wanneer u 's ochtends aan het werk wil gaan uw machine is gestolen. Helaas komt diefstal van machines steeds vaker voor. Wij hebben hier een oplossing voor: Het Almat Werkmaterieel Service Beveiligingspakket (WSB).

Wat houdt het Almat WSB in?
Het Almat WSB is een uitgebreid beveiligingspakket voor diverse machines*.
Onze monteurs installeren een Track & Trace systeem op uw machine. Dit systeem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in verbinding met de service centraal van Securitas.  Op het moment dat uw materiaal onrechtmatig verplaatst wordt, nemen zij direct contact met u op.

Door de samenwerking met Trackunit wordt er verder gekeken dan preventieve diefstalbeveiliging. Een machinepaspoort, de automatische aangifte bij de politie en de snelle alarmopvolging dragen bij aan het succes waardoor al voor honderden klanten de bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd door gestolen machines terug te bezorgen. Het percentage van machines die worden teruggevonden is bijna 100%.

En dan is uw machine toch echt gestolen?
In dat geval doen wij namens u aangifte bij de politie en voorzien deze van de benodigde informatie om de aanhouding snel te verrichten. Samen met de politie zorgen wij na inbeslagname voor een snelle vrijgave.

Almat WSB gaat verder…
Naast het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit door een optimale diefstalbeveiliging richten wij onze aandacht ook op bedrijfsefficiency. U krijgt standaard een inlogcode waarmee u online informatie over uw machine kan bekijken. De start- & stoptijden per machine, de actuele positie op kaart, het aantal draaiuren per dag,  de mogelijkheid om per e-mail geattendeerd te worden op onderhoud etc.

image
image

Almat nieuws

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager
24-09-2020


Vernieuwde hydrauliekruimte

Vernieuwde hydrauliekruimte
05-08-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80