Almat Laren » Nieuws » Landbouw » LTO Cashback actie

LTO Cashback actie

LTO Cashback actie

22-04-2020

Reinigingsoplossingen voor de agrarische sector

Effectiviteit en efficiency, zuiverheid en hygiëne, functionaliteit en kwaliteit. Met onze professionele apparaten en reinigingsoplossingen voor de agrarische sector kunt u bij uw dagelijkse werkzaamheden uitgaan van optimale resultaten.

Als u nu bij Almat Laren een geselecteerde Kärcher machine koopt krijgt u, na registratie op de LTO Ledenvoordeel website, tot wel €250,- retour.

Wij zijn ons ervan bewust, dat elke investering vele jaren zonder problemen moet functioneren en dat hoge normen en wettelijke voorschriften m.b.t. reiniging en hygiëne moeten worden nageleefd, om op de lange duur succes te genereren. Daarom bieden wij oplossingen voor een optimale bescherming en een perfect onderhoud van uw machines, installaties, stallen en gebouwen. Met onze professionele apparaten en reinigingsoplossingen kunt u bij uw dagelijkse werkzaamheden uitgaan van optimale resultaten.

LTO Cashback actie

Exclusief voor leden van LTO bij aankoop van een professionele Kärcher machine uit het LTO Cashback assortiment tijdens de actieperiode vanaf 30 maart t/m 31 december 2020. Alle LTO leden kunnen tijdens de actieperiode gebruik maken van de speciale Cashback actie waarbij men tot wel €250,- terug kan krijgen. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van een professionele Kärcher machine uit het LTO Cashback assortiment, bij een van de deelnemende Kärcher Agro Club dealers.

Hoe werkt het

Profiteer als LTO-lid van ons speciale LTO-voordeel!

Kijk snel op: https://www.kaercher.com/nl/oplossingen-agro.html

image

Almat nieuws

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers
29-06-2020


2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?

2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?
17-06-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80