Almat Laren » Nieuws » Landbouw » Nieuwe Manitou MLT voor maatschap Lentfert

Nieuwe Manitou MLT voor maatschap Lentfert

Nieuwe Manitou MLT voor maatschap Lentfert

Onlangs heeft onze vertegenwoordiger Fred Versteege een nieuwe Manitou MLT 634 afgeleverd aan maatschap Lentfert uit de Lutte. Almat heeft op verzoek van de klant de Manitou afgeleverd met pelicaanbak en vorkenbord. Daarnaast hebben wij de huidige AP Kuilvoerhapper welke geschikt was voor zijn tractor nu omgebouwd zodat ze hem kunnen gebruiken aan de Manitou. 

Benieuwd hoe de machine werkt? Bekijk het filmpje hier

Wij wensen de maatschap Lentfert veel plezier met de nieuwe machine!

Over de MLT 634 - 120 Classic:

De MLT 634 120 is een bijzonder veelzijdige telescopische heftruck voor landbouwbedrijven. Hij kan lasten heffen tot 3,4 t tot een hoogte van 6 m en onderscheidt zich door zijn bijzondere wendbaarheid die hij te danken heeft aan een smalle wielbasis en een korte draaistraal. De motor van 122 pk haalt 35 km/uur en optimaliseert het brandstofverbruik.

De hydraulische pomp met regelbaar debiet garandeert snelle, gecombineerde bewegingen. De ruime en comfortabele cabine werd ontworpen met het oog op de gebruiker die lange werkdagen achter het stuur moet doorbrengen. Ze is uitgerust met allerlei elementen gericht op het comfort en verschaft nuttige informatie bij het dagelijkse werk.

image

Almat nieuws

Steeds meer dodelijke ongevallen door gebruik van (oudere) heftrucks.

Steeds meer dodelijke ongevallen door gebruik van (oudere) heftrucks.
08-05-2019


Alleskunner Alkè

Alleskunner Alkè
06-05-2019

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80