Almat Laren » Nieuws » Verhuur » Nieuw in het verhuur machinepark: Wave

Nieuw in het verhuur machinepark: Wave

Nieuw in het verhuur machinepark: Wave

03-07-2014

In november 2015 gaat het verbod op chemische onkruidbestrijding in. Voor gemeenten en uitvoerende partijen neemt de urgentie om zich hierop voor te bereiden toe zeker wanneer een meerjarig bestek binnenkort afloopt. Onder andere hiervoor heeft Almat het machine park uitgebreidt met de  Wave handmachine en Wave opbouwmachine.

WAVE staat voor de meest effectieve en duurzame, CO2-neutrale methode voor onkruidbestrijding op (half)verharde ondergronden. De WAVE methode is geschikt voor het onderhoud van de openbare ruimte in steden, dorpen en op industrieterreinen. Ze bestrijdt alle soorten onkruid, algen en mos.

WAVE gelooft in 100% milieuvriendelijk onkruid bestrijden met behulp van heet water (98°C). Ruim tien jaar ervaring met thermische onkruidbestrijding op basis van water maakt WAVE tot de meest duurzame onkruidbeheermethode in Europa. WAVE Europe B.V. levert 2 handmachines en 2 opbouwmachines, waaronder de Sensor Series met gepatenteerde technologie. Een serie machines die kan worden ingezet van gevel tot gevel, langs randen en gazons en op moeilijk bereikbare plaatsen bij obstakels. Dankzij het uitsluitende gebruik van heet water en de lage wieldruk veroorzakende zelfrijdende WAVE machines geen schade aan ondergronden.

Bekijk de verhuurtarieven hier

image

Almat nieuws

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers

Nieuw bij Almat: Wiper robotmaaiers
29-06-2020


2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?

2019 dodelijkste jaar door arbeidsongevallen: hoe veilig werk jij eigenlijk?
17-06-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80