Almat Laren » Nieuws » Verhuur » Rikie fontein afgeleverd!

Rikie fontein afgeleverd!

Rikie fontein afgeleverd!

11-02-2015

"Afgelopen vrijdag was het dan zover, Rikie haar evenbeeld zou de Feestfabriek verlaten. De 3.20 meter hoge fontein, welke werd gemaakt door kunstenaar Jasper Nieuwenhuijsen, werd eind vorig jaar geveild via 3FM Serious Request.

De gelukkige winnaar van de veiling werd Gerbert Kleijsen, eigenaar van camping de Molenhof in Reutum. De fontein kreeg daar dan ook een mooie plek. We danken onze Almatties van Almat Laren voor het eervol vervoeren!

Vol trots onthulde Rikie herself het beeld en was natuurlijk niet te beroerd om deze ook even te signeren en uitgebreid met iedereen op de foto te gaan. Op de vraag of Gerbert zelf ook nog naar de Zwarte Cross komt, moest hij helaas negatief antwoorden. "Het lijkt me geweldig om een keer te gaan, maar met een drukke camping lukt het niet om in de zomer een paar dagen te missen. Dat is ook wel de reden dat ik het gekocht heb: als ik er niet naar toe kan, moet er maar een stukje van de Zwarte Cross naar mij toe komen". En zo is het, Gerbert!

Tante Rikie is blij dat haar 'standbeeld' op een goede plek terecht komt. "Mooi dat mensen 'm nu toch nog kunnen bewonderen." Om de lege plek op het festivalterrein op te vullen, wil ze het liefst hetzelfde standbeeld terug. "Maar dan helemaal van goud, en met diamantjes."

Bron: www.zwartecross.nlimage

Almat nieuws

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager

Samen kennis en ervaring opdoen met nieuwe robot - Artikel Fieldmanager
24-09-2020


Vernieuwde hydrauliekruimte

Vernieuwde hydrauliekruimte
05-08-2020

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80