Loopmaaier

Of het nu gaat om smalle paden met bomen en struiken of grote grasvlakten, Almat heeft diverse soorten loopmaaiers in het assortiment. Met dealerschappen van diverse kwaliteitsmerken als Viking, Honda en Ferrari vindt u bij ons gegarandeerd een geschikte grasmaaier.

Honda benzine grasmaaiers

Honda benzine grasmaaiers
De Honda grasmaaiers zijn zeer geschikt voor grasoppervlakte van 200 tot 1000 vierkante meter. Ook hoog of vochtig gras wordt met gemak gemaaid.

Bekijk meer Honda benzine grasmaaiers

Honda elektrische grasmaaiers

Honda elektrische grasmaaiers
Elektrische grasmaaiers zijn uiterst comfortabel door hun lichte gewicht waardoor manoeuvreren kinderspel wordt. Lekker stil en toch sterk. Ideaal voor kleine gazons (van 100 m2 tot 500m2) zonder veel obstakels. Minimaal onderhoud. Tussentijds bijtanken kennen deze grasmaaiers niet.

Bekijk meer Honda elektrische grasmaaiers

Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote en grote gazons

Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote en grote gazons
VIKING grasmaaiers met benzinemotor voor middelgrote en grote gazons gaan krachtig van start, hebben een goede snijcapaciteit en zijn comfortabeler te bedienen dan vergelijkbare grasmaaiers. De 6-serie bestaat in talrijke uitvoeringen. Bijvoorbeeld met de comfortabele, gemakkelijke ReadyStart, met de innovatieve vario-aandrijving voor de traploze regeling van de snelheid, met de comfortabele mulchuitrusting of met de praktische messenremkoppeling.

Meer informatie Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote en grote gazons

Viking elektrische grasmaaiers voor kleine- en middelgrote gazons

Viking elektrische grasmaaiers voor kleine- en middelgrote gazons
De lichte VIKING elektrische grasmaaiers zijn overal in hun element waar stopcontacten zijn. Ze blinken uit door hun grote betrouwbaarheid, gemakkelijke bediening en goede snij- en opvangcapaciteit. VIKING elektrische grasmaaiers bestaan in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld voor kleine en middelgrote gazons, met wielaandrijving of met comfortabele mulchfunctie. Volledig nieuw: de compacte elektrische grasmaaiers van de 4-serie met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Met maaiers van de nieuwe 5-serie heeft u snel en comfortabel een perfect onderhouden gazon.

Meer informatie over de Viking elektrische grasmaaiers voor kleine- en middelgrote gazons

Viking accugrasmaaiers voor kleine gazons

Viking accugrasmaaiers voor kleine gazons
Velen weten de voordelen van een elektrische grasmaaier te waarderen, maar willen ook graag zonder elektrokabel werken. De nieuwe accugrasmaaiers voldoen aan die wens. De krachtige lithium-ion-accu levert energie voor ongeveer 300m² fraai gemaaid gazon en kan bij elk stopcontact weer worden opgeladen. Met de robuuste kunststofbehuizing, de vijfvoudige verstelbare maaihoogte, de wielen met dubbele kogellagers en met name de comfortabele duwstang (MA 339 C) wordt het gazononderhoud een makkelijke klus.

Meer informatie over de Viking accugrasmaaiers voor kleine gazons

Viking speciale maaiers voor hoog gras en moeilijk terrein

Viking speciale maaiers voor hoog gras en moeilijk terrein
De robuuste en bijzonder wendbare grasmaaier met 3-wielconstructie voor hoog gras MB 6 RH voor gazons tot 2500 m² maakt korte metten met lange sprieten op plekken waar minder vaak wordt gemaaid. De uitstekend manoevreerbare VIKING multimaaiers™ met drie wielen MB 3 RC en MB 3 RT met wielaandrijving kunnen zeer gemakkelijk rond struiken en bomen gestuurd worden. Zij zijn uiterst geschikt voor gazons tot 1.500 m² en zijn naar keuze ook als mulchmaaier of als maaier met zijdelingse uitworp voor het maaien van hoger gras te gebruiken. De lichte, robuuste mulchmaaier VIKING MB 2 R is perfect te gebruiken voor het gazononderhoud van kleine of middelgrote gazons.

Meer informatie over de Viking speciale maaiers voor hoog gras en moeilijk terrein

Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote gazons

Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote gazons
De grasmaaiers met benzinemotor voor middelgrote gazons overuigen door hun uitstekende snijcapaciteiten en bedieningscomfort. VIKING grasmaaiers met benzinemotor bestaan in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met wielaandrijving, innovatieve ReadyStart, Elektrostart of de praktische messenremkoppeling. VIKING multimaaiers maaien én mulchen.

Meer informatie over de Viking benzine grasmaaiers voor middelgrote gazons
Op zoek naar een loopmaaier?

Neem gerust contact met ons op.

Tel.   0573 - 44 80 88

tuinpark@almatlaren.nl

Vertegenwoordiger Groentechniek
Sander Pluimers
Mob. 06 - 30 61 86 89

dealerschap
image

Almat nieuws

Afgeleverde machines bij Pluimveebedrijf Fokkert en

Afgeleverde machines bij Pluimveebedrijf Fokkert en
11-07-2018


Nieuwe machines in de verhuur!

Nieuwe machines in de verhuur!
27-06-2018

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80

 

Postadres:

Postbus 130

7240 AC Lochem

Email: info@almatlaren.nl