Middenmaaier

Of het nu gaat om smalle paden met bomen en struiken of grote grasvlakten, Almat heeft diverse soorten middenmaaiers in het assortiment. Met dealerschappen van diverse kwaliteitsmerken als Viking, Honda en Gianni Ferrari bent u bij ons aan het juiste adres.

Gianni Ferrari zitmaaiers

Gianni Ferrari zitmaaiers

De maaiers uit het grote assortiment hebben allen een frontmaaidek, achterwiel besturing, samen met de centrale collectie, is dit de enige technische oplossing welke een maximale manoeuvreerbaarheid, een perfecte opvang, en een perfect maairesulaat kan bieden.

Bekijk meer Gianni Ferrari Zitmaaiers

Honda zitmaaiers

Honda zitmaaiers
Honda zitmaaiers stellen de norm voor comfort en plezier bij het grasmaaien. Ze zijn eenvoudig te bedienen en garanderen een perfect gazon voor iedereen. Dankzij het gepatenteerde luchtstroomsysteem blijft geen grasspriet liggen. De Honda zitmaaiers zijn voorzien van stille 4-takt 2-cilinder V-motoren. Daardoor presteren de Honda zitmaaiers prima bij een laag verbruik, zijn trillingsarm en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge emissienormen.

Bekijk meer Honda zitmaaiers

Viking zitmaaiers

Viking zitmaaiers
Of het nu gaat om smalle paden met bomen en struiken of grote grasvlakten, VIKING heeft voor elke opdracht de juiste oplossing. De VIKING zitmaaiers zijn uiterst wendbaar, eenvoudig te bedienen en leveren een uitzonderlijk maairesultaat. Kortom, met de VIKING zitmaaiers is grasmaaien gewoon een plezier.

Bekijk meer Viking zitmaaiers
Bent u op zoek naar een zit- of frontmaaier?

Neem gerust contact met ons op:

Tuin & Park | Algemeen

Tel.   0573 - 44 80 88

tuinpark@almatlaren.nl

dealerschap
image

Almat nieuws

Afgeleverde machines bij Pluimveebedrijf Fokkert en

Afgeleverde machines bij Pluimveebedrijf Fokkert en
11-07-2018


Nieuwe machines in de verhuur!

Nieuwe machines in de verhuur!
27-06-2018

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80

 

Postadres:

Postbus 130

7240 AC Lochem

Email: info@almatlaren.nl