• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Multihog
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs
06 - 13 09 86 76
Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck
06 23 22 88 88
Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Groentechniek - Team
0573 - 44 80 88
Groentechniek particulier
contactpersoon
Herman Schoenmakers
0573 - 44 80 84
reinigingstechniek • magazijn
contactpersoon
Marco Waninge
0573 - 44 80 82
verhuur
contactpersoon
Magazijn - Contact
0573 - 44 80 84

Almat is vakhandelaar van Multihog machines


Multihog Ltd ontwerpt en produceert een reeks van vervoerders en hulpstukken voor uw tuin- en parkonderhoud. De machines van Multihog worden gebouwd volgens de hoogste normen van duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid.

De fabriek van Multihog is gelegen halverwege tussen Dublin en Belfast op de oostkust van Ierland. Vanuit deze basis ontwikkelt, bouwt en test het innovatieve team van ontwerpers en ingenieurs de Multihog producten.


Bij ons kunt u terecht voor de onderstaande Multihog machines:


 

CV Veegmachine
De cv multifunctionele veegmachine is een krachtige veegmachine voor stoepen en fietspaden die het hele jaar door kan worden gebruikt voor verschillende taken, waaronder sneeuwruimen en gras verplaatsen.

 

Compact Range

Multihog’s compacte assortiment is perfect voor diegenen die een onderhoudsvoertuig nodig hebben om in krappe stedelijke ruimtes of op het trottoir te werken. Het compacte assortiment van Multihog staat bekend om zijn kracht, comfort en wendbaarheid.

 

MX Turbo Range

De MX-reeks is Multihog’s krachtige serie voor arbeiders, met verschillende cabinematen die passen bij wat u nodig heeft. Met 130 pk en een ongelooflijk koppel is hij het meest geschikt voor zware taken zoals zware sneeuwruimen en asfaltplanning.

 

MH Original

Het MH-model is Multihog’s originele (en grootste) machine. Zijn motor van 75 pk maakt hem tot een topkeuze voor sneeuwruimen, sanitaire voorzieningen en asfaltreparatie in onbeperkte gebieden.