Uw partner in
van uw machine

Over Almat

Almat is uw partner voor de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van machines. Voor bedrijven en particulieren. Of u nu 60 Still of Manitou heftrucks nodig heeft, een machine op maat of één Stihl heggenschaar, wij helpen u graag en met plezier.

Onze medewerkers zijn betrokken bij onze producten en klanten. We zijn nou eenmaal gek van machines. Toch is ons denken niet in de eerste plaats gericht op techniek, maar op oplossingen: wat heeft u nodig en hoe kunnen we u het beste helpen? Dat zijn de belangrijkste vragen voor ons, om voor u de beste oplossing te vinden.

Wij zijn Almat

 

Gewoon  |  Klantgericht  | Kwaliteit  | Betrouwbaarheid  |  Trots

Bij Almat doen we gewoon wat u van ons mag verwachten. Soms meer, maar zeker niet minder. De beste oplossing vinden, begint met goed luisteren. Pas als we uw vraag helder hebben, kunnen we u goed helpen en kwaliteit leveren.


Klanten waarderen onze betrokkenheid en doeltreffende service. Het zorgt voor een goed klantcontact. Dat werkt wel zo prettig. Voor u en voor ons!


“Wij doen wat we zeggen is bij Almat meer dan een belofte. U mag ons daar altijd aan houden!”
 

Almat, dealer en importeur van kwaliteitsmerken

Almat is dealer van een aantal belangrijke kwaliteitsmerken en importeur van Manitou voor Gelderland, Overijssel, Flevopolder en Utrecht. Onze dealerschappen zijn zorgvuldig gekozen. We zijn er trots op dat ze stuk voor stuk goed aansluiten bij onze denk- en werkwijze voor wat betreft kwaliteit, klantgerichtheid en het denken in de beste oplossingen voor klanten - voor nu en de langere termijn.

Uw machines VA-Keur veilig

Almat biedt de mogelijkheid om uw machines jaarlijks op veiligheid te laten keuren en te voorzien van het VA-keurmerk. Ook binnen ons eigen bedrijf hechten we veel waarde aan veiligheid en veilig werken. Alle medewerkers die met machines werken, zijn dan ook minimaal VCA gecertificeerd.

Almat in de regio

Onze klanten komen grotendeels uit Oost-Nederland. We voelen ons sterk betrokken bij deze grote regio. Daarom sponsoren wij diverse verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Dat vinden we belangrijk. Samen maken we de regio sociaal, leefbaar, aantrekkelijk, economisch sterk en gezond. Trouwens, ook landelijk zijn er allerlei waardevolle initiatieven en belangrijke verenigingen. Ook daarvan ondersteunen we er een aantal actief!

Almat, sterk in:

  • Innovatieve machines   
  • Prijs-kwaliteit
  • Teamwork
  • Maatwerk en snelheid
  • Doeltreffende service