Uw partner in
van uw machine

Huren bij Almat

Een heftruck, verreiker, hoogwerker of andere machine huren?
Vanwege het hoogseizoen, een piek in de orders of onverwachte projecten?


Almat staat bekend om zijn betrouwbare en professionele verhuurafdeling, waar klanten terechtkunnen voor een breed scala aan machines zoals verreikers, hoogwerkers, heftrucks en minigravers. Onze verhuurvloot wordt regelmatig gekeurd en up-to-date gehouden, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op goed onderhouden en betrouwbare machines.

Of je nu een particulier bent die een minikraan nodig heeft voor een project in de tuin, een bedrijf dat extra capaciteit nodig heeft voor een tijdelijk project of een evenement dat op zoek is naar heftrucks of hoogwerkers voor de opbouw, bij Almat ben je aan het juiste adres. Wij bieden verhuur voor zowel korte als lange termijn, zodat onze klanten altijd kunnen kiezen wat het beste past bij hun situatie.

Wat Almat onderscheidt van andere verhuurbedrijven is onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en wensen heeft en daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen aan. Bovendien heeft elke klant bij ons één vast aanspreekpunt, waardoor de communicatie altijd soepel verloopt en er snel geschakeld kan worden.

Kortom, bij Almat ben je verzekerd van een vlekkeloze verhuurervaring met betrouwbare machines, flexibele oplossingen en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


BEKIJK VERHUURTARIEVEN

Hoogwerker huren

 

Of u nu op zoek bent naar een kniktelescoophoogwerker, schaarhoogwerker of een ander type hoogwerker, bij Almat bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u al een hoogwerker huren vanaf 1 dag, zodat u snel en efficiënt aan de slag kunt.


Dus bent u op zoek naar een hoogwerker om werkzaamheden op hoogte uit te voeren? Aarzel dan niet langer en huur uw hoogwerker bij Almat. Ontdek ons ruime assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service. Wij staan voor u klaar!


Hoogwerker huren >


Vanaf € 85,- per dag

Minikraan huren 

 

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van minikranen en minigravers van het merk Kubota, variërend van 1000 kg tot 8000 kg. Al onze machines zijn gekeurd en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Of u nu een minikraan nodig heeft voor een kleine klus of een minigraver voor een groter project, bij Almat bent u aan het juiste adres. Onze machines zijn te huur vanaf 1 dag en u kunt zowel voor korte als langetermijnverhuur bij ons terecht.

Naast onze minigravers bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor deze minigraafmachines, zoals sloophamers, sorteerknijpers of grondboren. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor uw bouw- of graafproject op één plek.


Minikraan huren >

Vanaf € 100,- per dag