• Beveilig uw materieel goed: Het Almat Werkmaterieel Beveiligingspakket.

Antidiefstal

U moet er toch niet aan denken dat wanneer u 's ochtends aan het werk wil gaan uw machine is gestolen. Helaas komt diefstal van machines steeds vaker voor. Wij hebben hier een oplossing voor: Het Almat Werkmaterieel Beveiligingspakket.

Wat houdt het Almat WBP in?

Het Almat WBP is een uitgebreid beveiligingspakket voor diverse machines*.
Onze monteurs installeren een Track & Trace systeem op uw machine. Dit systeem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in verbinding met de alarmcentrale van AN Products & Services.  Op het moment dat uw materiaal onrechtmatig verplaatst wordt, nemen zij direct contact met u op.

Door de samenwerking met AN Products & Services wordt er verder gekeken dan preventieve diefstalbeveiliging. Een machinepaspoort, de hulp bij aangifte bij de politie en de snelle alarmopvolging dragen bij aan het succes waardoor al voor honderden klanten de bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd door gestolen machines terug te bezorgen. Het percentage van machines die worden teruggevonden is bijna 100%.

Almat WBP gaat verder…

Naast het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit door een optimale diefstalbeveiliging richten wij onze aandacht ook op bedrijfsefficiency. U krijgt standaard een inlogcode waarmee u online informatie over uw machine kan bekijken. De start- & stoptijden per machine, de actuele positie op kaart, het aantal draaiuren per dag,  de mogelijkheid om per e-mail geattendeerd te worden op onderhoud etc.

  • Lokaliseren en controleren in eigen beheer, en gekoppeld aan 24/7 alarmcentrale
  • Met onze app kunt u live inzage krijgen in bijvoorbeeld alarmen, zones, bestuurders of locaties van objecten
  • Urenregistratie via de app. Daarnaast de mogelijkheid tot beheren van detail informatie van het object
  • Inzage waardoor u tijdig onderhoud op o.a. draaiuren en gereden kilometers kunt beheren en inplannen

*ALMAT WBP: Beveiliging voor alle type werkmaterieel