Binnen onze industrietak kunt u kiezen voor grondverzet en industrieel. Wij verkopen, verhuren, onderhouden en repareren een ruime keuze grondverzet- en industriƫle machines. Jeroen, Fred of Fons helpt u graag de juiste machine te kiezen.

Kubota

Kubota is al ruim een eeuw een toonaangevend merk op het gebied van onder andere grondverzetmachines. Almat Laren is al jarenlang dealer.

Kubota is opgericht in 1890 in Japan door Gonshiro Kubota. Bij de werkwijze van zijn grootouders stonden tomeloze passie, jarenlang vakmanschap en subliem onderhoud centraal. Gonshiro Kubota heeft deze ingrediƫnten gebruikt en ze versterkt met innovatie. Dit door onder andere de ontwikkeling van pijpleiding- en afvoersystemen, waterbehandelings- en controlesystemen, dieselmotoren, land- en tuinbouwmachines en bouwmachines (minigravers en wielladers). Zijn passie gedreven door traditie en duurzaamheid heeft hem succesvol gemaakt.

Kubota is een stevig merk waar de traditionele pijlers nog altijd zichtbaar zijn: kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

U kunt bij Almat terecht voor:

image

Almat nieuws

Nieuwe Manitou MT933 voor Solarama Laren

Nieuwe Manitou MT933 voor Solarama Laren
25-10-2019


Het nieuwe tanken: het verschil tussen Euro 95 (E5) en E10

Het nieuwe tanken: het verschil tussen Euro 95 (E5) en E10
25-10-2019

• Bekijk al het nieuws

Occasions


onderdelen

Almat Laren

Bezoekadres:

Stoomdijk 13-15

7245 PN Laren Gld

Telefoon: 0573 - 44 80 80