• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Jacobsen
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Lars Knoop . Groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team Groentechniek particulier
contactpersoon
Marco Waninge verhuur

Almat is dealer van het merk Jacobsen.


Jacobsen ontwikkelt al meer dan 100 jaar verschillende type maaimachines. De fabriek van Jacobsen en Ransomes was de eerste fabrikant van gemotoriseerde grasmaaiers.

 

Bij ons kunt u terecht voor de onderstaande Jacobsen Machines:


Al meer dan 100 jaar hebben Jacobsen-maaiers een erfenis opgebouwd van precisievakmanschap, legendarische maaikwaliteit en ongeëvenaarde expertise in de grasonderhoudsindustrie. De maaiers van Jacobsen zijn uitsluitend gewijd aan het leveren van perfect verzorgd gras en worden vertrouwd op enkele van de mooiste formele grasvelden ter wereld via onze gespecialiseerde distributiepartners.
 
De toewijding aan kwaliteit en productontwikkeling opnieuw bevestigd door de productie van Jacobsen-maaiers te verplaatsen naar ons Turf International Centre of Excellence in Engeland. Deze stap stelt het bedrijf in staat om zijn investeringen, vaardigheden en verbeteringen in de productie van maaiers te concentreren op één enkele faciliteit en gebruik te maken van de bestaande middelen en expertise in onze Britse faciliteit. De fabriek, die momenteel Jacobsen- en Ransomes-maaiers bouwt, was de eerste fabrikant van gemotoriseerde grasmaaiers ter wereld en is al meer dan 180 jaar in bedrijf.