• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Jo Beau
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Lars Knoop . Groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team Groentechniek particulier
contactpersoon
Marco Waninge verhuur
Van jongs af aan, had Jozef Beauprez de drang naar creatie, ontwerpen en ontwikkeling. 
Tijdens zijn loopbaan van matrijzenbouwer tot zelfstandige, is zijn filosofie altijd geweest eenvoudige maar kwalitatief hoogstaande producten te ontwerpen en te verdelen. 
Jozef houdt van excellente kwaliteit. Met als opleiding matrijzenbouwer start hij in 1988, na enkele jaren ervaring, als zelfstandige zakenman in Brugge met het herstellen en verkopen van tuinmachines.In 1992 ontwerpt Jozef zijn eerste universele opvangsysteem voor minitractoren. 
Dit is het begin van een reeks originele producten zoals: azonverluchters, nevileersysteem voor monoasser, opbouw dumpers voor rupsvoertuigen. In 1999 komt de eerste Jo Beau® houtversnipperaar op de markt. Vandaag voert Jo Beau products® uit over Europa maar ook ver daarbuiten. Sinds enkele jaren heeft Jo Beau products® met grote trots zijn -meest- volledige gamma stronkenfrezen op de markt gebracht! En verdeeld ook Greenteeth beitels en thermische onkruidbestrijders die door middel van stoom (U leest het goed, geen enkele vorm van chemische producten komt hieraan te pas) het onkruid verdelgd. (de MM1000) Als innoverend Belgische kwaliteits ontwerper en constructeur van professionele tuinmachines, wil Jo Beau® ernaar toe streven om producten op de markt te brengen die zich in 'tijdswinst' en 'onderhoudsvriendelijk' onderscheiden.Jo Beau products® is een dynamisch, creatief en vooruitstrevend bedrijf met een uiterst gemotiveerd team, wij zien dan ook de toekomst met een zeer positieve blik tegemoet.