• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Manitou
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Lars Knoop . Groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team Groentechniek particulier
contactpersoon
Marco Waninge verhuur

Almat is door Manitou onderscheiden als 4- sterren Partner  dealer/importeur. Partner Dealer is de hoogst haalbare kwalificatie die door Manitou wordt toegekend. Almat is importeur voor Gelderland, Overijssel, Flevopolder en Utrecht. 


Manitou is een wereldwijde organisatie die al sinds jaren gespecialiseerd is in het fabriceren van laadmachines, hoogwerkers, pallettrucks enzovoorts. Als officiële dealer van Manitou leveren we deze producten graag omdat Manitou net als wij staan voor kwaliteit en service. Compleet ingericht op uw wensen leveren wij voor elke klus de beste machines.


Manitou heeft een ruim assortiment machines waaronder:

Manitou Verreikers

Manitou verreikers zijn ideaal voor alle toepassingen met betrekking tot hanteren, laden of plaatsen. Manitou biedt u een uitgebreid assortiment met een capaciteit van 2 tot 21 ton en hefhoogtes van 4 tot 18 m. Daarnaast zijn er talloze accessoires beschikbaar zodat de machine geheel naar uw wens kan worden aangepast. De verschillende verreikers van Manitou in ons assotiment zijn:


Manitou Heftrucks

De Manitou heftrucks met verticale mast zijn het ideale product voor buiten toepassingen. Stabliteit en wendbaarheid zijn hierbij van essentieel belang. De heftrucks zijn leverbaar in elektrisch of thermische uitvoering. Deze machines zijn speciaal ontworpen om op alle soorten terreinen te kunnen werken. De verschillende heftrucks van Manitou in ons assortiment zijn:


Manitou Hoogwerkers

Manitou ontwerpt, produceert en distribueert al meer dan 15 jaar hoogwerkers. Zij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Met het ruime assortiment hoogwerkers van Manitou kunt u de machine kiezen die aan uw behoeften voldoet. De verschillende hoogwerkers van Manitou in ons assortiment zijn:


Minishovel / Kniklader

De MLA-serie biedt verschillende modellen knikladers van de nieuwste generatie. Deze machines, die 3 niveaus van topkwaliteit bieden, maken het dagelijkse werk op uw bedrijf gemakkelijker.

De nieuwe MLA-laders zijn ontworpen om precies te voldoen aan de behoeften van de landbouwprofessionals.
Hun ontwerp is bijzonder robuust, met een hoog offroadvermogen (door vierwielaandrijving en landbouwprofielbanden) en biedt optimale trekkracht (zelfs op modderige grond) dankzij het differentieelslot op de voor- en achteras.

MLA knikladers zijn beschikbaar met parallelle kinematica, Z-kinematica en telescopische giek (MLA-T reeks), afhankelijk van het model. Uitgerust met een hefsysteem kunt u binnen enkele minuten van functie wisselen door het aanbouwdeel aan het uiteinde van de verreiker te vervangen zonder de motor te moeten stoppen - verschillende aanbouwdelen zijn compatibel (landbouwbak, grijpbak, ronde balenklem, gewikkelde balenklem, balenvork).

 

Schranklader

Manitou biedt u twee grote series compacte laders: rupsladers en wielladers. Deze all-terrain machines zijn bestemd voor de bouw en/of de landbouw (afhankelijk van het model) en bieden ongeëvenaarde prestaties op de markt.

Met de schrankladers van Manitou kunt u zich gemakkelijk verplaatsen op alle soorten ondergrond (modderig, oneffen). Dankzij hun compactheid kunt u werken in drukke gebieden en in de meest krappe werkgebieden. Ongeacht het model bieden onze machines ideale hefhoogtes voor het laden, transporteren en stapelen van uw materiaal op grote hoogte.
 
Schrankladers hebben het voordeel dat ze veelzijdig inzetbaar zijn. Ze zijn compatibel met een breed scala aan accessoires (te installeren in een paar minuten) en bieden u een oplossing voor elk van uw zakelijke problemen zonder dat u hoeft te investeren in een andere machine. Profiteer van hun prestaties om uw productiviteit te verbeteren en uw investeringskosten te verlagen.