• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Ransomes
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Lars Knoop . Groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team Groentechniek particulier
contactpersoon
Marco Waninge verhuur

Almat is vakhandelaar van Ransomes & Jacobsen maaimachines


Het historische maaimachine ontwerp van Edwin Budding werd in 1830 gepatenteerd en JR & A Ransome was het eerste bedrijf dat een licentie verkreeg om deze opmerkelijke uitvinding te gaan fabriceren. De eerste Ransomes machine werd in 1832 geproduceerd en dit was het begin van de commerciële productie van maaimachines in het Verenigd Koninkrijk.


Hoewel het bedrijf niet langer gazon-maaimachines voor gebruik in privé-tuinen produceert, is zij één van de leidende fabrikanten op het gebied van de levering van apparatuur voor golf, gemeentelijke instanties, groenaannemers, sportclubs en belangrijke sportstadions over de gehele wereld.


Als dealer van het merk Ransomes & Jacobsen levert Almat:Al meer dan 100 jaar hebben Jacobsen-maaiers een erfenis opgebouwd van precisievakmanschap, legendarische maaikwaliteit en ongeëvenaarde expertise in de grasonderhoudsindustrie. De maaiers van Jake zijn uitsluitend gewijd aan het leveren van perfect verzorgd gras en worden vertrouwd op enkele van de mooiste formele grasvelden ter wereld via gespecialiseerde distributiepartners. De toewijding aan kwaliteit en productontwikkeling opnieuw bevestigd door de productie van Jacobsen-maaiers te verplaatsen naar het Turf International Centre of Excellence in Engeland. Deze stap stelt het bedrijf in staat om zijn investeringen, vaardigheden en verbeteringen in de productie van maaiers te concentreren op één enkele faciliteit en gebruik te maken van de bestaande middelen en expertise in onze Britse faciliteit. De fabriek, die momenteel Jacobsen- en Ransomes-maaiers bouwt, was de eerste fabrikant van gemotoriseerde grasmaaiers ter wereld en is al meer dan 180 jaar in bedrijf.