• Drie Kubota kranen en diverse uitrustingsstukken voor Brilman Bathmen

Diverse machines voor Brilman Bathmen 

Brilman Bathmen heeft zijn verhuurpark uitgebreid met maar liefst met drie Kubota kranen en diverse uitrustingsstukken.  Onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs heeft in etappes deze prachtige order uitgeleverd. De drie Kubota kranen zijn allemaal voorzien van Stage 5 motoren. Stage 5 motoren zijn schoner dan andere motoren en stoten minder schadelijke stoffen uit. Maar dat betekent niet dat ze inleveren aan vermogen. De machines zijn allen in de bedrijfskleur van Brilman gespoten.

De order bestaat uit:
Kubota U10-5 met zijbediening
Kubota KX 019-4
Kubota KX 030-4 inclusief dubbele proportionele bediening en apart flow ventiel.
Set bakken
Kantelbak
Sloophamer
Sorteergrijper
 
Namens iedereen bij Almat wensen we Brilman Bathmen veel plezier met deze machines en bedanken ze voor het vertrouwen.

Over Brilman Bathmen

Van oorsprong was Brilman alleen in de landbouw actief. Generatie op generatie richtte het bedrijf zich op Melkkoeien,  vleesvarkens en akkerbouw. In 2003 zijn ze gestopt met de melkveehouderij en hebben het bedrijf op een ander vlak verbreed. In eerste instantie met een caravanstalling. In 2006 zijn ze zich verder gaan richten op verhuur van machines: hoogwerkers, verreikers en enkele landbouwmachines.
 
Verbreden van het bedrijf
Het verbreden van het bedrijf in tijden dat het economisch in het land wat minder gaat, is een must. Je richtte op een activiteit werkt natuurlijk veel makkelijker, maar je richten op meerdere aspecten kan elkaar enorm versterken. Door de vele contacten die we de laatste jaren hebben opgebouwd, beschikken we over een lokaal breed netwerk van klanten. De machines die we verhuren gebruiken we natuurlijk ook zelf. Zo gebruiken we onze landbouwmachines voor de akkerbouw, de hoogwerkers en verreikers voor het bouwen en plegen van onderhoud aan onze stalling en bedrijfsgebouwen. Dit komt natuurlijk voor de verhuurprijs ten goede.
 

Meer over Brilman Bathmen