• Maak kennis met onze nieuwe vertegenwoordiger Groentechniek: Lars Knoop

Maak kennis met onze nieuwe groentechniek vertegenwoordiger Lars Knoop 

Met zijn energie en passie voor de groentechniek, is Lars een waardevolle aanwinst voor ons team.


Op 23-jarige leeftijd heeft Lars al een mooie achtergrond in de groene sector. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd en heeft als hovenier bij verschillende groenbedrijven gewerkt. Hierdoor heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan met de machines en technologieën die onze Groentechniek afdeling aanbiedt.

Lars is vastbesloten om klanten te voorzien van deskundig advies op het gebied van groentechniek. Hij begrijpt de behoeften van klanten en is altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Met zijn kennis en inzicht kan hij klanten helpen om de juiste keuzes te maken.

Naast zijn professionele toewijding, is Lars ook enthousiast over de werksfeer bij Almat Laren. Hij gelooft sterk in de positieve en gezellige omgeving waarin teamwork en samenwerking centraal staan. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid is Lars klaar om de groentechniek naar nieuwe hoogten te brengen. Hij kijkt ernaar uit om onze klanten te helpen, advies te geven en hen te voorzien van innovatieve oplossingen.

Dus, als je op zoek bent naar advies op het gebied van groentechniek, weet dan dat Lars Knoop vanaf deze week klaar staat om je te helpen. Hij is te bereiken op nummer 06 30 61 86 89 of per mail op l.knoop@almatlaren.nl