• Maak kennis met onze magazijnmedewerkers Rick en Erik

Maak kennis met onze magazijnmedewerkers: Rick en Erik 

Rick Middelman, 25 jaar man geboren in Nieuwegein, Utrecht en nu woonachtig in Westendorp.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Almat, waar ik de werkzaamheden  van Herman Schoenmakers heb overgenomen. Mijn werk bij Almat is divers en boeiend. Van maandag tot en met donderdag breng ik mijn tijd door achter de balie in de winkel, waar ik werk als magazijnmedewerker op de afdeling groentechniek. Ik assisteer klanten bij het vinden van de juiste producten en zorg ervoor dat het magazijn goed beheerd wordt.
 
Op vrijdag vervul ik de functie van Verhuurcoördinator. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de verhuur van machines. Ik zorg ervoor dat de juiste apparatuur op tijd beschikbaar is voor klanten en dat alles soepel verloopt.
 
Wat mijn werk zo interessant maakt, is de constante afwisseling in machines en werkzaamheden. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waardoor ik scherp blijf en mijn vaardigheden voortdurend kan ontwikkelen. Ik geniet van de diversiteit en het plezier dat ik haal uit het aangaan van deze uitdagingen.
 
 

Erik Kleinjan, 39 jaar en afkomstig uit Bathmen. 

Sinds 1 augustus ben ik werkzaam bij Almat als magazijnmedewerker. Wat mijn functie interessant maakt, is de afwisseling in mijn werkzaamheden. Elke dag is anders en dat houdt het uitdagend. Samen met mijn magazijn collega’s is het onze verantwoordelijkheid om de binnenkomende en uitgaande goederen te beheren.
 
Het magazijn is een belangrijk onderdeel van Almat. Naast het beheren van het magazijn en het bijhouden van de voorraden, zijn wij ook verantwoordelijk voor het orderpicken en inpakken van producten. Wij hebben veel contact met onze klanten, we staan ze te woord aan de balie en beantwoorden vragen over de producten. 
 
Daarnaast hebben wij regelmatig telefonisch contact met leveranciers en klanten. Wij nemen bestellingen aan, regel verzendingen en lossen eventuele problemen op. Al met al geniet ik echt van mijn werk als magazijnmedewerker bij Almat. De afwisseling in taken en het contact met zowel collega's als klanten maken het uitdagend.