Na 37 jaar trouwe dienst bij Almat gaat Herman Schoenmakers met pensioen 

Na 37 jaar trouwe dienst bij Almat, waarvan maar liefst 17 jaar in het magazijn, zal Herman Schoenmakers op 11 mei gaan genieten van zijn pensioen. Na jaren van hard werken is het nu tijd om meer te gaan genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw Ina, kinderen en kleinkinderen.

In 1986 is Herman gestart bij Dondertman als monteur in de landbouwsector. Na 10 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de werkplaats van tuin & park. Door de samenvoeging met Schouten in 2004 ging ons bedrijf verder als Almat. Twee jaar later, in 2006, heeft hij zijn functie als monteur mogen verruilen voor magazijnmedewerker. Een keuze waar hij nooit spijt van heeft gehad.

Op 11 mei is het tijd om te gaan genieten van zijn pensioen. In overleg met zijn collega’s heeft hij nog wel besloten de komende tijd twee dagen per week beschikbaar te zijn voor hand-en-spandiensten binnen alle afdelingen van het bedrijf.

Deze mijlpaal kunnen wij uiteraard niet zo maar voorbij laten gaan en daarom willen wij u uitnodigen voor de receptie op donderdag 25 mei a.s. van 15.00 - 17.00 uur bij ‘t Langenbaergh in Laren Gld. Aanmelden hiervoor kan via de onderstaande link.

Met vriendelijke groet,
Namens directie en medewerkers
Gerko Roekevisch en Jeroen Jacobs