• Kubota afleveringen voor diverse klanten

Diverse Kubota afleveringen  

One vertegenwoordiger Jeroen Jacobs heeft de laatste tijd weer een groot aantal Kubota's afgeleverd.


Zo heeft boomverzorging.nl een nieuwe minikraan opgehaald. Naast een graafbakkenset is deze compleet uitgerust met sorteergrijper en ook grondboren in diverse formaten. Daar kunnen ze weer veel mooie klussen mee uitvoeren.

Ook Gooijer heeft een nieuwe Kubota U17-3 HI in ontvangst genomen. Deze kraan heeft standaard al een proportionele functie, perfect voor sorteerwerk.

En de verzameling van Erfra is verrijkt met een uiterst complete Kubota KX 042-4. Onze monteurs hebben deze kraan voorzien van een NOx-draaikantelstuk en een Wijelo centraal smeersysteem. Binnenkort zal er daarnaast ook een splinternieuwe Kubota U10-5 aan Erfra worden afgeleverd.

Ook heeft Lucas Hofenk uit Brummen een Kubota KX 060-5 kraan in ontvangst genomen van onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs.

Lucas had eerder een kraan van een ander merk, maar nadat hij zijn wensen voor machine en hefvermogen met Jeroen had besproken en de Kubota KX 060-5 had getest, was hij snel overtuigd dat dit de juiste keuze was.

De Kubota KX 060-5 kraan is al zeer compleet uitgerust vanuit de fabriek, toch is er in onze werkplaats bij Almat  een Engcon S systeem draaikantelstuk gemonteerd, samen met een complete set bakken en een sorteergrijper.

We wensen Boomverzorging.nl, Gooijer, Erfra en Lucas veel werkplezier met hun nieuwe aanwinsten!

 
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers.
06 13 09 86 76 - j.jacobs@almatlaren.nl