• Nieuwe Manitou MLT 1041 - 145 PS + L voor VDR Bouwgroep

Nieuwe Manitou MLT 1041 - 145 PS + L voor VDR Bouwgroep 

De VDR-Bouwgroep is actief is in de Nederlandse bouwsector. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van bouw- en renovatiewerkzaamheden, waaronder utiliteitsbouw, woningbouw en onderhouds- en renovatieprojecten.

 

VDR is al geruime tijd klant van Almat. VDR zocht een vervanger voor de huidige verreiker. Een vereiste was dat de nieuwe machine beschikte over een grotere hefcapaciteit. Onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs heeft VDR hierin geadviseerd en er is uiteindelijk gekozen voor de Manitou MLT 1041.

 

Over deze machine

Deze machine is voorzien van een ruime cabine met moderne gemakken en een comfortabele Grammer-stoel, waarbij de joysticks handig zijn gemonteerd. Met zijn krachtige 145 pk Stage 5 Yanmar-dieselmotor voldoet de machine aan de strengste normen, terwijl het indrukwekkende hefvermogen van 4,1 ton zonder stempels perfect is voor het efficiënt verplaatsen van zware lasten op de bouwplaats. Naast deze functionele eigenschappen is de verreiker uitgerust met een hydraulische vorkversteller voor extra flexibiliteit.

 

VDR Bouwgroep hecht veel waarde aan veiligheid en heeft daarom gekozen voor een model met camera's rondom en LED-verlichting voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Om de machine naadloos te integreren in hun bedrijfsidentiteit, is de Manitou MLT 1041 gespoten in de gewenste huisstijlkleur van VDR Bouwgroep.  Met deze investering kijkt VDR Bouwgroep vol vertrouwen naar de toekomst.

 

Wij wensen VDR veel plezier met deze prachtige machine en wederom bedankt voor het vertrouwen.