Ontdek onze tuin- en groentechniekmachines tijdens de testdag op 1 april! 

Ben jij op zoek naar de nieuwste en meest geavanceerde tuin- en groentechniekmachines? Heb je behoefte aan professioneel advies van experts in het vakgebied? Dan is onze testdag op 1 april dé plek voor jou! Laat je inspireren en ontdek de nieuwste technische snufjes op het gebied van tuinonderhoud, maaien, snoeien en meer.

Van tuinmachines, zitmaaiers, front- en kantenmaaiers tot heggenscharen, kettingzagen en robotmaaiers.

Tijdens deze dag kunt u alle machines uitproberen en erachter komen welke machine het beste bij uw wensen past. Er zijn machines voor elk budget, dus er is vast een machine die perfect bij u past. We geven ook demonstraties van hoe de machines werken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Neem gerust al uw vragen mee, want onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Reparaties en periodiek onderhoud

Naast de verkoop van diverse tuin- en groentechniekmachines kunt u bij Almat ook terecht voor  reparaties en het periodieke onderhoud van uw machine. Dat is mogelijk in onze werkplaats of desgewenst bij u op locatie. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur, de beste prestaties en het meeste werkplezier.

Onverwachtse storing

Wanneer u aan het werk bent met uw machine en er doet zich een storing voor wilt u uiteraard dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Onze servicemonteurs staan dan ook graag voor u klaar om te zorgen dat het werk zo snel mogelijk weer door kan.

Liever huren

Naast de verkoop van machines is het bij ons ook mogelijk machines te huren. Wij verhuren machines vanaf 2 uur per dag. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een tijdelijk project hebt of als je niet genoeg ruimte hebt om een machine aan te schaffen. Wij verhuren verschillende soorten machines, zoals grasmaaiers, trimmers, zaagmachines en bladblazers. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd door onze monteurs. Zo weet je zeker dat de machine die je huurt in goede staat is.