• Primeur in Nederland: Manitou Roadshow komt naar Almat! 21 en 22 juni

Primeur in Nederland: Manitou Roadshow komt naar Almat! 

Nieuwste machines, eten en drinken, live muziek en voetbal op 21 en 22 juni

 

Aanmelden kan hier

 

Manitou, wereldmarktleider op het gebied van verreikers, hoogwerkers en ruwterreinheftrucks, kondigt aan dat de Manitou Roadshow op 21 en 22 juni zal plaatsvinden bij Almat in Laren (Gld). Almat is als eerste Nederlandse partnerdealer de gastheer van het tweedaagse evenement. De Manitou Roadshow is bedoeld voor professionals uit de bouw, constructie, sanering, groensector, landbouw en industrie. 

Bezoekers kunnen rekenen op demonstraties van de nieuwste Manitou machines. Dit alles binnen een informele sfeer met onder andere live muziek en een hapje en drankje. Op vrijdag 21 juni wordt de EK-voetbalwedstrijd Nederland – Frankrijk op groot scherm vertoond. De ideale setting om bij te praten met collega-professionals en contacten binnen Almat. Medewerkers zijn ter plaatse om vragen te beantwoorden en inzicht te bieden in de diverse toepassingen van het nieuwe Manitou assortiment. Als dank voor de belangstelling ontvangen bezoekers een goodiebag. 

 

Financieringsacties

Kom naar onze Almat-Manitou Roadshow en profiteer van financieringsacties met 0% rente over 24 maanden bij aanschaf van een Manitou. Andere financieringstermijnen zijn ook mogelijk tegen gereduceerd tarief. Kom langs en laat u informeren over de opties.

 

 

Aanmelden kan hier

 

Over Manitou
Manitou biedt oplossingen voor goederenbehandeling, werken op hoogte en grondverzet. Manitou staat bekend om haar expertise en vermogen om te voldoen aan diverse behoeften, ongeacht locatie, terrein of toepassing. Met innovatieve machines en diensten streeft Manitou naar waardecreatie voor haar klanten. Het hoofdkantoor in Frankrijk weerspiegelt de kernwaarden van het merk Manitou, gericht op het continu verbeteren van machines voor verbeterde werkomstandigheden op het gebied van prestaties, veiligheid, efficiëntie en rentabiliteit.

Over Almat
Almat is een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van machines voor zowel bedrijven als particulieren. Als partnerdealer van het kwaliteitsmerk Manitou biedt Almat klantgerichte oplossingen en betrouwbare service. Met een focus op innovatie, teamwork en doeltreffende service, biedt Almat hoogwaardige machines en maatwerk.


Manitou Roadshow
Locatie: Almat, Stoomdijk 13-15, 7245 PN, Laren
Data: 21 en 22 juni 2024

 

Vrijdag 21 juni - van 13.00 uur tot 23.00 uur, met een speciaal Roadshow-café vanaf 20.00 uur, inclusief live muziek en voetbal op groot scherm.

Zaterdag 22 juni - van 10.00 uur tot 16.00 uur.