• Redexim Speedseed voor de Lochemse Golf & Countryclub De Graafschap

Redexim Speedseed voor de Lochemse Golf & Countryclub De Graafschap 

Het (door)zaaien van gras in het najaar zorgt voor een vroege start van het gras in het voorjaar. Het perfecte gras en greens zijn voor de Lochemse Golf & County Club De Graafschap essentieel. Wilco Steunebrink, vertegenwoordiger Groentechniek heeft onlangs deze Speedseed van Redexim aan ze mogen afleveren. De Speed Seed doet zijn naam eer aan; snel (door)zaaien .De SpeedSeed creeërt met de conische spike-roller duizenden gaatjes waar het zaad invalt. Een borstel zorgt voor de nawerking en het invegen van het zaad.

Namens iedereen bij Almat wensen wij de Lochemse Golf & County Club De Graafschap veel plezier met deze nieuwe machine.

Over Golf & County Club De Graafschap

Ongeveer 1.000 leden zijn sinds 1987 verenigd in de Lochemse Golfclub. Een actieve en echte ledenclub, waar het personeel en enthousiaste leden zich inzetten voor sportief en goed golfspel. Zij zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer, waarin iedereen zich snel thuisvoelt. Onze leden komen uit de wijde omtrek van het Gelderse Lochem. Als gastspeler bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Greenkeepers
De greenkeepers zorgen dat de golf- en oefenbaan altijd in optimale conditie zijn. Behalve de reguliere maaiwerkzaamheden, behoren ook de bemesting en beluchting van de baan tot het takenpakket. Ze regelen het dagelijks onderhoud, zoals het bos- en slootonderhoud, de beplanting en het onderhoud van de bunkers. In de winterperiode zijn er ook voldoende taken en werkzaamheden: dan is het bijvoorbeeld weer tijd voor groot onderhoud aan het machinepark.

 
De greenkeepers hebben een officieel erkend greenkeepersdiploma. Ook volgen ze regelmatig cursussen en workshops om hun vakkennis helemaal up-to-date te houden.

Bezoek de website