• Uitbreiding Manitou Dealerschap: nu ook in Utrecht dealer van Manitou

Uitbreiding Manitou Dealerschap 

Met enorm veel trots mogen we mededelen dat Almat zich vanaf 2024 de officiële Manitou dealer van de provincie Utrecht mag noemen. Hiermee breiden we ons dealergebied uit dat voorheen al bestond uit Gelderland, Overijssel en de Flevopolder.


Almat is in 1996 aangewezen door Manitou om hun producten te vertegenwoordigen. In de afgelopen 28 jaar is Almat dan ook uitgegroeid tot een volwaardige dealer van alle Manitou producten. Begin 2023 heeft Manitou zelfs de titel ‘Partner Dealer Manitou’ uitgedeeld aan Almat. Deze titel werd toegewezen aan de hand van een audit waarop Almat de maximale score wist te behalen. En vanaf dit jaar is Almat dus de officiële Manitou dealer voor de provincie Utrecht.

 

Jeroen Jacobs van Almat: "Almat is uw partner voor de aankoop, inhuur, reparatie en onderhoud van machines van Manitou. U kunt nu bij Almat terecht voor de aanschaf van verreikers, hoogwerkers, (ruwterrein) heftrucks en andere intern transport machines. Daarnaast zijn alle gangbare hulpstukken en onderdelen uit voorraad leverbaar. Mochten de onderdelen niet op voorraad zijn, dan zijn ze bij bestelling voor 16:00 uur de volgende dag leverbaar. Mocht u voor een bepaalde periode verlegen zijn om een Manitou machine, dan kunt u er eentje huren en zo de periode overbruggen. Ook voor het keuren van uw machines kunt u bij ons terecht. Koopt u een nieuwe of gebruikte machine bij ons, dan zal deze al voorzien zijn van het VA-Keur veiligheidskeurmerk. En mocht u opzoek zijn naar een passende financiering voor u werkmateriaal, dan kunnen wij u helpen met de lease-oplossing van Manitoulease. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten"

 

Directie Almat b.v.
Gerko Roekevisch tel: 06-53124506
Jeroen Jacobs tel: 06-13098676