Meijer | VR 950 E Veegzuigmachine

Servicenr: 54549

Specificaties

Nieuw/gebruikt
Nieuw
Brandstof
E
Optische staat
zeer goed
Aandrijving
motorisch
Type band
Super Elastisch
Type
Veegmachine
Bouwjaar
2021
Werkbreedte
12 mm

Almat is officieel dealer van Meijer reinigingsmachines. We leveren de Meijer machines naar volle tevredenheid aan onze klanten. Meijer staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit en service. Als Meijer dealer hebben we goed opgeleide monteurs in huis die uw Meijer machines perfect onderhouden, keuren en waar nodig repareren. Voordeel is ook dat we als Meijer dealer Nederland altijd beschikking hebben over een groot assortiment, originele Meijer onderdelen.

Mocht u intresse hebben of meer informatie willen over deze machine kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger intern transport Finlay Heck te bereiken op 0623228888 of per mail op f.heck@almatlaren.nl
De Meijer VR950 heeft 6 patroonfilters, een elektrische filterschudder en een polyester filteroppervlak van 6 m2, zodat hij allerlei vloerbevuiling snel opveegt. En dat doet hij over een groot oppervlak: de veegbreedte met 2 zijborstels is maar liefst 115cm. Deze veegmachine beschikt over een afvalcontainer van 62L, die gemakkelijk te verwijderen en te legen is.

Mocht u eerst de machine in actie willen zien kunnen wij een demonstratie voorzien op locatie.

Terug