• Kubota Tracking Systeem

Kubota Tracking Systeem

Het Kubota Tracking Systeem is de slimme en handige manier om uw vloot op afstand te beheren. Overal. Altijd. Vanaf elke pc, laptop, tablet of smartphone.


Beheer uw vloot eenvoudig en op afstand met de gebruiksvriendelijke portal van het Kubota Tracking Systeem. Raadpleeg live de machine-informatie en locatiegegevens direct op uw eigen pc, laptop, tablet of smartphone. Van het plannen van vlootbewegingen tot live informatie over iedere machine, de portal helpt om op de hoogte te blijven van actuele informatie over inzet, waarschuwingsmeldingen, locatie en onderhoud.

De belangrijkste voordelen van het volgsysteem:


Machinepark beheer
Beheer uw vloot eenvoudig en op afstand met de gebruiksvriendelijke portal van het Kubota Tracking System. Raadpleeg live de machine informatie en locatie gegevens direct op uw eigen PC, laptop, tablet of smartphone. Van het plannen van vlootbewegingen tot live informatie over iedere machine, de portal helpt om op de hoogte te blijven van actuele informatie over inzet, waarschuwingsmeldingen, locatie en onderhoud.

Verbeterde veiligheid
Bekijk en beheer de locatie van iedere machine met GPS. Alarmering bij verplaatsing van de machine buiten een vooraf ingesteld gebied (Geofencing).

Verhoogde productiviteit
Bekijk en analyseer de live machine informatie per machine, inclusief urenstand, GPS locatie, inzet informatie, DPF regeneratie historie, water- en olietemperatuur en brandstofverbruik.

Minder stilstand
Wees snel op de hoogte van een storing met live notificaties zodat deze sneller opgemerkt en opgelost kunnen worden.Lees meer over dit systeem op de site van Kubota.