• Overal uw elektrische machines en voertuigen opladen

Mobiele stroomvoorziening

Overal uw elektrische machines en voertuigen opladen

De elektrificering van machines en voertuigen neemt in rap tempo toe. Tegelijkertijd is er niet overal (voldoende) capaciteit beschikbaar om deze machines en voertuigen weer op te laden. Wilt u altijd en overal kunnen opladen? Ook bij werkzaamheden op locaties zonder netaansluiting? Huur dan één van de mobiele laadpalen van Bredenoord, dé expert in mobiele stroomoplossingen.

Opladen op iedere gewenste locatie
De mobiele laadpalen van Bredenoord zijn makkelijk te plaatsen en snel naar een andere locatie te verplaatsen. Ze zijn te gebruiken in combinatie met het net, maar ook een combinatie met een mobiele stroomoplossing is mogelijk. Daardoor zijn de laadpalen overal inzetbaar, ook op locaties zonder netaansluiting.  

Combinatie met aggregaat of Battery Box
De mobiele laadpaal voor uw elektrisch materieel is eenvoudig te combineren met een aggregaat. Daarbij kunt u ervoor kiezen om het aggregaat op HVO-biobrandstof te laten draaien in plaats van reguliere diesel. Vereist uw projectlocatie een volledig stille en/of emissievrije werkwijze? Dan kunt u er ook voor kiezen om de mobiele laadpaal op te laden met een Battery Box. Deze kunt u bij Bredenoord huren in verschillende vermogens, tot 600 kW.

Verschillende mobiele laadpalen
Bij Bredenoord kunt u kiezen uit verschillende mobiele laadpalen: de Charge 11 , de Charge 22 en de Charge 50 . De Charge 11 en 22 zijn voorzien van twee Type II (Mennekesstekker) aansluitingen en kunnen daardoor twee voertuigen tegelijk opladen. Als u wilt snelladen kunt u het best de Charge 50 mobiele laadpaal huren. Via deze laadpaal kunnen ook voertuigen met een hoogspanningsbatterijsysteem tot 500 VDC opgeladen worden.

Voordelen mobiele laadpalen
  • Opladen op iedere gewenste locatie
  • Makkelijk te (ver)plaatsen
  • Te combineren met het net, een aggregaat, Battery Box of zonnepanelen
  • Ideaal voor o.a. bouwplaatsen en infrawerkzaamheden

Klik hier voor de website van Bredenoord


Weten welke laadpaal voor u het meest geschikt is? Neemt u dan contact op met Ton Verbeek - 0613281410