• Een goede service betekent meer dan alleen goed onderhoud en advies
 • Een goede service betekent meer dan alleen goed onderhoud en advies
 • Een goede service betekent meer dan alleen goed onderhoud en advies

Service & onderhoud

Almat staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten. Dat kan niet zonder goede service & onderhoud. Daarmee zorgen we dat uw machines niet alleen altijd werken, maar ook het beste presteren en langer meegaan.


Servicedienst 24 uur beschikbaar


Voor reparatie, onderhoud en het keuren van uw machines hebben wij een team van goed opgeleide, ervaren monteurs aan het werk. Daarnaast is onze goed uitgeruste servicedienst 24 per dag beschikbaar om op locatie storingen aan uw machines direct op te lossen.


 
Servicecontracten


Met periodiek onderhoud voorkomt u problemen en verlengt u de levensduur van machines aanzienlijk. Naast het onderhoud op verzoek in onze werkplaats, biedt Almat verschillende onderhoudscontracten aan:

 • Periodiek onderhoudscontract (POC)
  Met een Periodiek Onderhoudscontract zijn wij verantwoordelijk voor al het onderhoud aan uw machines op vooraf afgesproken momenten. U voorkomt onverwachte problemen of dure reparaties en uw machines voldoen altijd aan alle veiligheidseisen. Het contract is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon en exclusief niet gelande reparaties. Reparaties vinden altijd plaats in overleg met u.

 • All-in onderhoudscontract
  In een All-in Onderhoudscontract zijn al het onderhoud, reparaties en keuringen opgenomen. Onderhoudsintervallen worden bepaald naar aanleiding van het aantal draaiuren van uw machine. Op basis daarvan spreken we vooraf alle kosten voor onderhoud, onderdelen en arbeid met u af. Deze worden vastgelegd in een onderhoudscontract.

 • All-in Flex onderhoudscontract
  Het All-inn Flex Onderhoudscontract is volledig afgestemd op de daadwerkelijke draaiuren en onderhoudsbehoefte van uw machine. Door het plaatsen van een GPS-systeem worden draaiuren, motordruk/ temperaturen en andere essentiële meldingen doorgegeven aan onze servicecoördinatie. Dit voorkomt onnodige onderhoudsbeurten.


Benieuwd welke aanpak het beste bij uw machine(park) past?
Neem dan contact met onze service afdeling op.

0573 - 44 80 86
werkplaats@almatlaren.nl