Veiligheidstrainingen

In Nederland gebeuren jaarlijks duizenden incidenten en ongevallen met vorkheftrucks. Het aantal dodelijke slachtoffers ligt al enige jaren op 5 per jaar en elk jaar melden zich 1700 slachtoffers op de spoedeisende hulp na een ongeval met een heftruck. Ongevallen met heftrucks komen op de vierde plaats van oorzaken van ongevallen op de werkvloer. Reden genoeg voor Almat als leverancier van industriële machines, om ons servicepakket uit te breiden met veiligheidstrainingen. Een goed opgeleide chauffeur zorgt voor minder ongelukken en schade en voorkomt problemen met arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen indien er toch iets mis gaat op de werkvloer.

Almat trainingen biedt u een aantal voordelen

Wij kunnen trainingen verzorgen waar en wanneer u dat wilt. Op onze locatie in Laren hebben wij de mogelijkheid u onze theorie en praktijktrainingen aan te bieden, met de machines die wij dagelijks leveren/verhuren. Ook is het mogelijk om trainingen te verzorgen op uw eigen locatie, waarbij de machines die u daar gebruikt kunnen worden ingezet in de training. Zo behandelen wij de praktijksituaties in onze trainingen waardoor chauffeurs nog beter voorbereid zijn op de dagelijkse praktijk.

Kwaliteit trainingen

Onze trainingen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedere cursist en eventuele specifieke wensen/problemen. Iedere cursist ontvangt een uitgebreid lesboek waarin de theorie helder en duidelijk omschreven staat. Na afronding van de cursus ontvangt u naast het papieren certificaat ook een plastic pasje op creditcard formaat, zodat u altijd kunt aantonen dat u gecertificeerd bent.

Opleidingen

Almat biedt een aantal opleidingen aan, maar daarnaast is het mogelijk om een opleiding op maat voor u te maken. De volgende opleidingen zijn beschikbaar:


Inschrijvingen:
Inschrijven kan via w.roekevisch@certificeren.online of bellen met 06 39 19 20 90
Hier kunt u ook terecht voor opmerkingen en/of specifieke wensen met betrekking tot maattrainingen.

Opmerking: De cursus bevat een praktijkdeel, hierbij is het voor iedere cursist verplicht veiligheidsschoenen te dragen


De kosten van de cursussen staan vermeld bij de omschrijvingen van de desbetreffende cursus. Bent u klant bij Almat en wilt u weten wat voor u de kosten zijn van een cursus? Neem contact op met uw contactpersoon binnen Almat.