• Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Waterkracht
  • Uw partner in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van uw Waterkracht
Filter
Filter sluiten
Merken
Producttype
Sector
Merken
Wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. arrow
contactpersoon
Jeroen Jacobs Verreikers • Hoogwerkers • Minikranen
contactpersoon
Finlay Heck Heftrucks • Intern transport • Hoogwerkers
contactpersoon
Lars Knoop . Groentechniek professioneel
contactpersoon
Groentechniek - Team Groentechniek particulier
contactpersoon
Marco Waninge verhuur

Vanaf 2018 bedient Waterkracht onder de merknaam ‘Waterkracht WeedMaster’ de markt direct met een complete en innovatieve productlijn die volledig in huis ontwikkeld en geproduceerd wordt.

 

Onkruidbestrijding

De professionele kokend heetwater onkruidbestrijders van Waterkracht. Een milieuvriendelijke en optimale methode voor het bestrijden van onkruid op verhardingen en half-verhardingen. Deze methode is uitermate effectief, duurzaam en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

 

Verbod op chemische onkruidbestrijding

Sinds maart 2016 is er een verbod op chemische bestrijdingsmiddelen door professionele gebruikers op verhardingen. Het doel van deze maatregel is de waterkwaliteit te verbeteren en de menselijke gezondheid te beschermen. Het verbod geldt momenteel alleen voor verhardingen maar het plan is om dit in de nabije toekomst uit te breiden naar niet-verhardingen. Waterkracht heeft het beste alternatief gevonden voor chemische onkruidbestrijding, namelijk onkruid bestrijden met de gepatenteerde kokend heetwater techniek.

 

Milieuvriendelijk

Door uitsluitend met schoon kokend heetwater van exact 98°C het onkruid te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft deze af. Dit besproeien gebeurd met een lage uitstoomdruk (1,5 bar). Dit maakt de onkruidbestrijdingsmachines van Waterkracht geschikt voor alle verharde- en halfverharde oppervlakken. Een bijkomend voordeel is geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater, waardoor er tot aan de gevel schadevrij gewerkt kan worden zonder deze te vervuilen.

 

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Water heeft een veel hogere warmtegeleiding (ca. 25x) dan stoom of hete lucht. Door slecht 3 á 4 keer per seizoen het oppervlak te behandelen realiseert u het meest efficiënte resultaat tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

 

Kokend Heetwater Techniek t.o.v. conventionele methoden

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kokend heetwater techniek de meest effectieve alternatieve methode voor onkruidbestrijding is. Deze methode heeft slechts vier behandelingen per jaar nodig en geeft hierbij het beste resultaat.