• Uw partner in verkoop, verhuur, keuren onderhoud en reparatie van uw machine

Afleveringen 

De afgelopen maanden zijn er bij ons verschillende afleveringen geweest. Hieronder staan de afleveringen op een rijtje.
 

Sinds 1988 zit in Hasselt Dick ten Klooster; hijskraan verhuur.


Ten Klooster is al jaren een trouw klant van Almat en onlangs heeft Jeroen Jacobs een nieuwe Manitou Mrt 2660 Vision Plus mogen afleveren

Deze nieuwe Manitou is zeer compleet opgebouwd door onze monteurs. Daarnaast zijn ook de volgende nieuwe aanbouwdelen aangeschaft: roterende vorkenbord, lierjib en diverse werkbakken. Het bedrijf Gouwleeuw uit Emmeloord heeft de machine voorzien van nieuw spuitwerk m.b.t. logo en adresgegevens.

Voor een hijskraan huren zit u goed bij Dick ten Klooster. Het kranenpark is helemaal afgestemd op de bouw van nu. Dat maakt het mogelijk om voor ieder type opdracht een zo efficiënt mogelijk werkende kraan in te zetten. Door flexibel te werken, besparen ze manuren en daardoor de kosten voor het project. Zij verhuren onder andere mobiele torenkranen, mobiele telescoopkranen, roterende verreikers en vrachtwagens.


Twee complete Trilo blazers afgeleverd aan de gemeente Apeldoorn.


Dit jaar hebben wij aan de gemeente Apeldoorn de Trilo BL400 en Trilo BL960 mogen afleveren. Beide krachtige blazers zullen ingezet worden om de straten van Apeldoorn vrij te maken van onder andere bladeren.

Mocht u meer willen weten over deze blazers? Wij kunnen u, als officiële Trilo dealer, advies op maat geven. Neem gerust contact op met Wilco Steunebrink.


Van geel naar Manitou rood | Van Merksteijn


Wegens goede ervaringen met eerdere Manitou producten heeft Van Merksteijn Almelo onlangs gekozen voor deze zeer complete Manitou MT 1440. Onze monteurs hebben deze verreiker uitgerust met een compleet camera systeem, blue spot lampen aan de voor- en achterkant, rode led markeringen aan de zijkant (hierdoor valt de machine in alle omstandigheden op).

Daarnaast is er een vorkenbord met sideshift gemonteerd en een cijfercode zodat maar een select aantal mensen deze verreiker kan gebruiken.

 

Een nieuw elftal voor Bultena Verreikerverhuur!

Onlangs hebben wij de eerste van maar liefst 11 nieuwe verreikers mogen afleveren bij Bultena Verreikerverhuur. Alle machines worden compleet met alle opties afgeleverd en uiteraard in de gele kleur van het bedrijf.
 


Complete Manitou MRT 2660 Vision plus in asbestuitvoering afgeleverd aan Oude Nijeweeme

 
Naast reguliere sloop- en grondwerkzaamheden, mobiele recycling en aanleg van paardenbakken kan je bij Oude Nijeweeme uit Langeveen ook terecht voor het saneren van asbest. Eigenaar Rudi Oude Nijeweeme benaderde onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs voor de aanschaf van een nieuwe Manitou.

Voor Oude Nijeweeme is het belangrijk dat zijn materieel goed voor elkaar is, volgens de huidige regels. Er is daarom gekozen voor een Manitou MRT 2660 plus, in asbestuitvoering. Deze machine is standaard al zeer compleet. Speciaal voor het saneren van asbest is de machine voorzien van een open werkbak, hydraulische generator en een gekeurd overdruksysteem dat is weggewerkt achter de cabine. Ook heeft de machine een generator voor het opzuigen van asbestdelen. Om deze Manitou ook geschikt te maken voor andere klussen heeft Oude Nijeweeme diverse andere aanbouwdelen aangeschaft. Op deze manier kan het bedrijf de werkzaamheden perfect, correct en snel uitvoeren.
 


Rupsdumper voor Wellness Service Gelderland


Onlangs heeft Wellness Service Gelderland van onze vertegenwoordiger Jeroen Jacobs een Kubota KC 110HR-4 rupsdumper in ontvangst genomen. Deze robuuste dumper kenmerkt zich door zijn grote laadbak met een capaciteit van 1000 kg en een breedte van 99 cm. De dumper is voor zien van een 3-cilinder Kubota motor.

De rupsdumper is al op volop in gebruik. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect aan uw zwembad, jacuzzi, sauna of spa? De monteurs van WS Gelderland verhelpen deze deskundig en snel, zodat u weer ongestoord kunt genieten. Ook voor advies, levering en montage van een nieuwe jacuzzi, zwembad, stoomcabine of sauna bent u bij dit bedrijf aan het goede adres.


Namens iedereen bij Almat bedankt voor alle mooie opdrachten die wij hebben mogen afleveren.

Benieuwd wat onze vertegenwoordigers voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met een van onze vertegenwoordigers op.

Jeroen Jacobs
Hoogwerkers • verreikers • mini kranen • mini shovels
06 13 09 86 76 | j.jacobs@almatlaren.nl

Finlay Heck
Heftrucks • Intern Transport
06 23 22 88 88 | f.heck@almatlaren.nl